HEAVENLY

Već niz godina svoj višak kreativnosti i želje za nekim novim izrazom usmerio sam pored stajlinga, kolaža i ka fotografiji. Malo drugačiji, provokativniji, erotičniji izraz gde ispred svog objektiva stavljam momke koji su formi , koji rade na sebi svom telu i za koje sam siguran da će ih moji pratioci na instagramu voleti i uživati u njihovoj lepoti.Neki od njih su i profesionalni modeli ali većina su momci iz komšiluka kojima je to bilo prvo fotografisanje! Svih ovih godina bilo je tu i raznih saradnji sa grafičkim dizajnerima ali ova sa Mirkom Milanovićem (MIRMIL edition) mi je jedna od najdražih. Njegovo viđenje mojih fotografija i onih koji su na njima je potpuno umetničko, nestvarno, lepo...on ih stavlja u neki sasvim nov svet iluzije i svega onoga što dopušta umetnička sloboda i pre svega talenat koji je kod Mirka i te kako vidljiv.HEAVENLY je priča koju smo nedavno uradili i gde su moja i njegova inspiracija bili fenomenalni modeli Bojan Jung i Aleksandar Grnović

heavenly 4

Read more: HEAVENLY

WILD AT HEART

WILD AT HEART
photo&style Srdjan Šveljo
model Aleksandar
fashion: Ruben Galarreta, Eppure Luca, WearMe Under,TOB underwear FUN FUN, Devergo, Zara, H&M, ...
Fotke su nastale jednog prepodneva u Boru!

wildatheart 1

Read more: WILD AT HEART

SEX igračke za momke!

Mnogi muškarci nisu svesni svog tela, svoje seksualnosti i svojih erogenih tačaka. Kao što sa 11 godina počinje rast stidnih dlaka tako se i mnoge druge stvari na muškom telu desavaju, postoji toliko tačaka koje su osetljive a da ih većina nikada ne otkrije.Anatomija je čudesna a opet toliko nam nepoznata i strana ide skoro do granica samog straha od sopstvenog tela.Ne tako davno pre samo 3 godine ankete u mnogim muškim časopisima su pokazale da većina momaka nikada nije koristila sex igračke i da su na distanci od njih.Ali lepa stvar je da je u svetu u poslednjoj deceniji porasla prodaja ovih spravica čak za 1000%. Istražiti upoznati svoje telo, otkriti osetljive tačke treba da je uzitak svakom muskarcu jer samo tako će biti potpuno spremni i za sex sa osobom sa kojom se prepozna!

BLOW JOB MASTURBATOR

sextoy1

Read more: SEX igračke za momke!

TATTOO&BOYS

Koliko sam samo puta razmišlajo o tome gde bih stavio tetovažu koja bi to bila tetovaža pa da li bih poželeo posle par godina da je nema ...i tako u beskraj godinama pa i decenijama i ostadoh bez nekog znaka na sebi. Fasciniran sam idejama i umećem ovih umetnika ali još više onih koji ih nose. Nekada je bilo dovoljno da istetoviraš ime one koju voliš i JNA sa godinom služenja i bio si frajer , danas frajeri nose cveće, ruže, anđeoska krila, i sve je nekako normalno i dozvoljeno kad je u pitanju tetoviranje i oslikavanje sopstvenog tela. Mnogo je ideja , ovde su samo neke od njih koje Vam možda mogu rešiti nedoumicu ili Vas inspirisati. Igrajte se i ne plašite se da ostavite znak na sebi. Danas su tetovaže vrlo macho  i govore o stilu stavu i lifestyle-u. Posle svih ovih godina i dilema znam šta želim i znam gde...Videćete već ovog ili već sledećeg leta!Do tada ću da uživam u tetovažama bliskih dragih onih koje srećem na ulicama ali i onih sa kojima sarađujem!

tat1

Read more: TATTOO&BOYS

„Men’s corner“ ili „Style by Vukota“

Vukota Brajovi-ç za Adidas

Nimalo nije lako biti model/bloger još muški i u Srbiji. Gomila predrasuda , ograničenih gledanja na mušku modu i sve što se tiče iste mnoge je navelo da ugase svoju priču ili da prestanu da žive neki svj modni put/san. Malo je onih koji istraju i koji ne haju za mišljenje ocene i gledišta okoline na priču.Uvek ću da podržim i kažem BRAVO svakom momku koji pokuša da stane pred domaći svet i kaže: "Evo me MODEL sam BLOGER sam i živim modu u Srbiji" Vukota Brajović, sin poznatog glumca Voje Brajovića, našao se u ulozi urednika „Men’s corner“-a modnog portala „Fashionela“ u kom prezentuje stil savremenog muškarca kroz serijal modnih editorijala čija je zvezda on sam. Vukota Brajović je producent, scenarista i jedan od glumaca u filmu “Zone of the Dead”, srpsko-američkoj ko-produkciji i jedinom domaćem filmu prodatom na svetskom tržištu. Neki ga se možda sećaju iz vremena kad je bio “it” model, koji je radio brojne kampanje i modne revije. Napravio je pauzu da bi se posvetio radu u filmskoj industriji i na sreću modne publike, sada se vraća sa novim projektom „Men’s corner“ u kome će prezentovati lični stil.

Vukota Brajovi-ç myCalvins

Read more: „Men’s corner“ ili „Style by Vukota“

HELLO SUN !

Naš poznati stilista Ivan Rašić koji je već dugo stacioniran u Milanu stoji pored fotografa Ryan Jerome kao potpisnik ovog HELLO SUN! editoriala za GLAMOHOLIC! Pored njih tu su i Pawel Solis frizura i Sara Mencattelli šminka. Modeli: Anton Worman, Jon Hjelholt i Martin Pichler!

hello sun ivan rasic urbanlook  5

 

Read more: HELLO SUN !

We have 156 guests and no members online