SUMMERSOUL by DAIR DESIGN

U poslednjih par godina jedan od onih koji je zvezda a i ne ostavlja ravnodušnim posetioce Serbia Fashion Week-a je Odair Pereira koji svojim kolekcijama u Novi Sad donosi neki novi duh budućeg vremena, buduće mode koja je namenjena hrabrim i odvažnim mladim ljudima. Za njegov brend DAIR DESIGN ekipa  talentovanih ljudi na čelu sa Milošem Delićem uradila je ovaj predivan editorial koji odiše lepotom, senzualnošću, erotikom, ženstvenošću i pre svega urbanom modnom pričom u kojoj se prepoznaju svi oni koji na modu gledaju malo šire i od nje traže malo više!

MDPH6086 copy

Read more: SUMMERSOUL by DAIR DESIGN

SO EASY

SO EASY
photo & style : Srdjan Sveljo @nsfanatik
model: Stefan Durlic @:s_t_e_f_a_n__d_
place : Petrovaradin fortress
Fashion: Djordje Bascarevic, Branko Popović, Ivan Stepanovic, Ruben Galarreta, Zara, Zaga, Lagami, Underground shoes, Puma, H&M, Halteri za Muskarce, Cool Cat.

DSC 0505

Read more: SO EASY

COLORFUL WHITENESS

LUTKART je pravi primer urbane mode, stila i svega onoga što se može nazvati novosadski underground. Već godinama Nataša Jovičić svoju veštinu i ideje pretvara u savršene , zanimljive, neobične komade koji čine LUTKART. COLORFUL WHITENESS je još jedna od neobičnih modnih priča koju potpisuje fotografkinja Mina Delić gde govori o bliskosti, izražajnosti, stilu i umetnosti mode i fotografije pre svega!

lutkart mina delic 10

Read more: COLORFUL WHITENESS

JEANSLIFE

Jeans kao vanvremenski komad kao savrsena estetika kao simbolika neprolaznog ali i kao vrlo muzevan i pomalo retro poetikom okupan uvek je inspirativan kako za stiliste tako i za fotografe. Odličan spoj stiliste Ivana Dzolića, fotografa Dragana Mandića i modela Emila Pavelkića jeans-u je dao vrlo poseban, opipljiv i i vrlo životan imidz! Ponekad je njegova jednostavnost bas ta lepota koju izvlači iz nas i ističe u prvi plan na uštrb sebe...Legendarni Jeans!

03 id

Jeans by G Star Raw and Pepe Jeans
Necklaces by Top Man

Read more: JEANSLIFE

FASHIONisFUTURE pt.2

urbanlook mina delic srdjan sveljo  47

Aprilski Serbia Fashion Week u Novom Sadu otvorila je avangardna revija preko dvadeset domaćih dizajnera koja se desila u klubu Quater. Pored zanimljivog ambijenta i učešća preko 50 modela iz Srbije i regiona ovu reviju su muzički ispratili novosadski SAIGON EXPRESS bend. Organizaciju i style potpisuje Srdjan Šveljo, fotograf Mina Delić , make up INGLOT team i Tijana Miletić, hairstyle UNITECH team. Rezultat te predivcne večeri je ovaj editorial čiji deo možete videti u junskom izdanju magazina PLEZIR a ostatak je ovde!Read more: FASHIONisFUTURE pt.2