1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Slojevito odevanje uvek nekako mami i skreće pažnju, slobodno mogu reći da je svojstveno ljudima od stila , onima koji vole da se igraju i koji sa modom nekako umeju.Ne postoji način kako da to izvedete ali ovde je pred vama niz ideja kako kroz fotogafije tako i kao  par predloga , saveta kojih bi se možda trebalo pridržavati. Slojevito odevanje i kombinovanje garderobe nije tipično za neko određeno godišnje doba , sve sezone su u igri ali i svi komadi koji mogu da vam padnu pod ruke.Jesen je idealna jer još uvek nosimo neke letnje ,a preko njih dodajemo malo toplije, i duže jesenje komade.

slojevito 4

- Tanja garderoba i ona od pamuka i prirodnih materijala neka uvek bude bliža vašem telu.

- Bitno je  da se u svemu osećate komforno bez obzira koliko je to slojeva u suprotnom to više nije niti moda niti trend.
- Igrajte se bojama, slažite slojeve koristeći boje, igrajte se nijansama iste boje ili nekih koje se uklapaju.
- Ne bežite od dezena, jedan dezen je uvek najbolje rešenje samo odaberite komad koji će biti šaren da li onaj koji viri i nazire se (majica, košulja, kragna) ili neki koji je glavni (Sako, džemper, duks) 
- Dužina garderobe koju nosite je veoma bitna, pa slobodno slažite nekoliko njih jednu preko druge od dužeg komada ka kraćem.

slojevito 2

slojevito 5

slojevito 6

slojevito 3

slojevito 1

slojevito 8

slojevito 9

We have 76 guests and no members online