1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Čim zazimi uvek se bacimo na prolećne i letnje trendove, i taj pogled u sunce koje treba stići ne može se ni zamisliti bez odličnih sunčanih naočara. I za sezone koje dolaze dizajneri su smislili zanimljive i lepe trendove koje prate i njihove kolekcije ali i oni čiji su jedini proizvod naočare usredsredili su se na sezonu i kao i do sada diktiraju trend. Neki se osvrću na prošle dekade, na zaboravljene epohe i inspiraciju crpe iz svega što je bio kult tog vremena (Ray Ban, Persol, Vogue, Giorgio Armani, Chanel...) a neki opet hrabro pokušavaju da pregaze vreme u kojem su i da postave neke buduće trendove (Miu Miu, Dolce & Gabbana, Prada, Tom Ford, Versace, Burberry...) I nema kraja modi, trendovanju i svemu onome što nas očekuje tokom 2014-te a tiče se jednog od najtraženijih modnih detalja a to su sunčane naočare. Optika Yason i ovaj put ispred svih u toku sa svetom nudi savršen izbor sunčanih naočara ali i okvira svih top dizajnerskih imena. Pred Vama je 10 modnih trendova sunčanih naočara za ovu godinu koje možete pronaći u njihovim prodavnicama ali i širom Srbije i regiona .Koji je model onaj koji će pričati vašu priču, to odaberite sami!

top trends


AVIATOR model
Jedan od najstarijih i najprepoznatljivijih modela naočara i ove godine je u trendu, koliko je zastupljen u muškoj modi toliko mu ni žene ne odolevaju , pa slobodno mogu reći čak poseban šarm daju kada na neku šik kombinciju stave aviator model sunčanih naočara. Ovo je model koji siguran sam neće otići iz mode nikada jer varijacije na temu samo iznenađuju iz sezone u sezonu!

aviator yason urbanlook 9

aviator yason urbanlook 1

 

aviator yason urbanlook 4

aviator yason urbanlook 5

aviator yason urbanlook 3

aviator yason urbanlook 6

aviator yason urbanlook 7

aviator yason urbanlook 8

aviator yason urbanlook 2


CAMO dezen
Kamuflažni ili militari dezen već dugo šara i hara modom ali od skoro i nekim preciznim i malo sofisticiranijim modnim detaljima kao što su naočare. Ovaj dezen u varijacijama boja svakako je najprihvatljiviji mlađoj populaciji ali militari trend je ne smemo zaboraviti podjednako zanimljiv i malo starijima tako da je ovo dezen koji će tek postati opšte prihvaćen kada su u pitanju sunčane naočare!

camouflage yason urbanlook 7

 camouflage yason urbanlook 2

camouflage yason urbanlook 3

camouflage yason urbanlook 4

camouflage yason urbanlook 5

camouflage yason urbanlook 6

HAVANA dezen
Ovo je šara koja je najpoznatija i najzastuplejnija bez obzira da li su u pitanju neki klasik modeli ili oni vrlo futuristični i moderni. Havana ili meni poznat kao kornjačevina dezen nekako je baš vezan za sunčani period i na neki način simbolizuje svu lepotu sunčanih naočara i sav šik koji one daju , ovaj dezen ove godine promovišu svi dizajneri i sa njim ste uvk sigurni da niste omašili trend ali i nešto što će dugo trajati.

havana yason urbanlook 5

havana yason urbanlook 2

havana yason urbanlook 7

 

havana yason urbanlook 6

havana yason urbanlook 1

havana yason urbanlook 3

havana yason urbanlook 8

havana yason urbanlook 4

 

PURPUR boja 
Ovo je boja koja će dominirati ove sezone u modi tako da je svaki modni detalj u istoj automatski u trendu i poželjan da se vidi kao deo jednog prolećnog /letnjeg outfita.Naočare u purpurnoj boji u svim oblicima biće Must Have! Ljubičasta, purpurna ili boja sjajne orhideje u svim nijansama može biti pravi komad kojim ćete ove godine pogledati suncu u oči!

prurpurne yason urbanlook 2

prurpurne yason urbanlook 1

 

prurpurne yason urbanlook 4

prurpurne yason urbanlook 5

prurpurne yason urbanlook 3


OGLEDALKE 
Ovo je model koji nekako vezujemo za devedeste i taj neki brzi trend koji se dešavao te dekade. Naočare sa ogledalima mogu biti vrlo upadljive bez obzira na model kakav je , one na najbolji način skrivaju vaš pogled ali otkrivaju koliko ste hrabri, brzi i koliko život živite punim plućima. Ogledalke su i ove sezone deo trenda , mode, partija i svega onoga što urbana populacija prati!

ogledalke yason urbanlook 6

ogledalke yason urbanlook 1

 

ogledalke yason urbanlook 2

ogledalke yason urbanlook 5

ogledalke yason urbanlook 3

ogledalke yason urbanlook 4

ogledalke yason urbanlook 7


CRVENE 
Crvene kao višnja, kao jagoda, kao najcrveniji koral....Crvena boja sunčanih ili dioptrijskih naočara ne samo da je pokazatelj strasti prema ovom modnom detalju već je i pokazatelj koliko ste mimo svakog trenda, sa stavom, drugačiji, smeli i hrabri. Crvene sunčane naočare uveć će biti u top komadima kada je u pitanju malo pomerenija modna priča. Budite svoji , Nosite crveno !

crvene yason urbanlook 1


crvene yason urbanlook 2

crvene yason urbanlook 6
crvene yason urbanlook 3crvene yason urbanlook 5

crvene yason urbanlook 7

crvene yason urbanlook 10

MAT
Naočare sa mat okvirom ove godine dobile su posebno mesto u postavljanju trendova, upadljive u svoj svojoj neupadljivosti ove naočare su specifične po ugašenoj, gotovo ušmirglanoj boji koja ne sija nego jednostavno miruje i pravi izraz za nju je mat.

mat yason urbanlook 6

mat yason urbanlook 1

 

mat yason urbanlook 2

mat yason urbanlook 4

mat yason urbanlook 3

mat yason urbanlook 5


CLUBMASTER  
Od kada je Ray Ban uradio ovaj model one ne prestaju da izlaze iz mode, Prvo pedesetih, pa osamdesetih i evo već par godina su model br.1 koji obožavajui slavni i oni koji to nisu. Svi brendovi sunčanih naočara su napravili svoju verziju, viziju clubmaster modela i to je onbaj komad sa kojim nikada ne promašujete. Oni mogu biti u boji, dezenirani ili vrlo jednostavni ali uvek prepoznatljivi po svom dizajnu koji ih je proslavio širom planete!

clubmaster yason urbanlook 4

clubmaster yason urbanlook 5

clubmaster yason urbanlook 6

clubmaster yason urbanlook 1

clubmaster yason urbanlook 7

clubmaster yason urbanlook 8

clubmaster yason urbanlook 11


AVANGARDNO
To su svi oni oblici i modeli naočara koji nisu tipični, koji su upadljivi i po nekom detalju ili obliku vrlo specifični. Mnogi dizajneri sve više odlaze u neku priču sa ovakvim sunčanim naočarima jer jedino tako mogu da se izdvoje iznad ostalih i da promovišu neki futuristički trend  kod kojih je uglavnom osnovna inspiracija uzeta iz prošlosti.

upadljive yason urbanlook 13

upadljive yason urbanlook 12

upadljive yason urbanlook 5

 

upadljive yason urbanlook 2

upadljive yason urbanlook 9

upadljive yason urbanlook 11


PROVIDNE  
Sunčane naočare providno okvira , bezbojne ili u nekoj nežnoj boji apsolutni su trend i najviše podsećaju na osamdesete i ekspanziju plastike. Ovaj model u svim oblicima pravi je izbor za sunčane dane kako za neki casual sportski outfit tako i za onaj totalni šik i moderan!

providne yason urbanlook  1 
providne yason urbanlook  4

providne yason urbanlook  3

 

providne yason urbanlook  2

providne yason urbanlook  6

We have 272 guests and no members online