1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Mašne su oduvek bile simbol romantičnog i nežno svezanog čvora čijim odvezivanjem iznenađenjima nije bilo kraja. Mašne su vremenom postale vrlo upadljiv i skoro neizostavan detalj koji dame čini damama i daje im onaj seksipil koji možda nedostaje ili ako ga već ima onda ga veže u nešto sasvim prilagodljivo i primamljivo. Mašna uvek u obliku leptira samo ponekad velika, ponekad sitna, od čipke, satena, ali i od kože, tvoda, svile, metala. Mašna u svoj svojoj lepoti definitivno je sinonim za ono što je žena u pravom smilsu te reči. Nije čudno što je mašnu često koristila Coco Chanel, jer na taj način, tj.tim sitnim detaljem ona je ženu stavljala na pijedestal ne samo kao modnu inspiraciju, već kao biće koje svojom lepotom mora da ima posebno mesto. Danas mašna, ili leptir mašna može da se vidi svuda oko nas. Ovih 10 vrsta mašnica je samo mali osvrt i sugestija šta sve i kako sve možete da je nosite!

masne cover

 

1.LEPTIR MAŠNA OKO VRATA
Klasičan , muški način nošenja mašni prisvojile su i žene. još od Marlen Ditrih i Grete Garbo s početka prošlog veka pa do danas leptir mašna uz košulju, na golo telo, uz elegantnu kragnu uvek može delovati šik i vanvremenski. Pred vama je mali izbor najboljih leptirki u zemlji koje dizajnira Aleksandar Topić BowTie Collection !

masne at
km

masne oko vrata

2.MAŠNE NA OBUĆI
Sandale , cipele, baletanke , pa i patike, čizme sa mašnicama uvek su bile i ostale šik i romantik.

bow-shoes-sandals-sneakers-with-bows

bow-flats-prada-bow-wellies

 

3.SUKNJE, ŠORTSEVI SA MAŠNAMA
Mašna zavezana oko struka, kao veliki pojas , vrlo podseća na šezdesete ali i na novo vreme u kojem se te epohe opet vraćaju u modu. Savršena je i kao detalj na džins pantalonama, šortsu !

lovely-ways-to-wear-bows-skirts

skirts-with-bows-looking-lovely


chic-cool-ways-to-wear-bows-pants-pockets

4.MAŠNE KAO DETALJ NA MAJICAMA
Mogu biti oko vrata, na izrezu, rukavu, dekolteu...zavisi koji je Vaš izbor ali uvek su vrlo simpatične i ženstvene gde god da su.

lovely-ways-to-wear-bows-tops

lovely-ways-to-wear-bows-shoulders

 

5.TORBA MAŠNA

male slatke, velike praktične...torbe sa mašnama svih veličina uvekl u trendu!

 

lovely-ways-to-wear-bows-bags

 

 

6.AKSESOAR SA MAŠNAMA
Razne sitnice kao što su ukrasi za kosu, nakit, i neki neobični modni detalji koji u sebi imaju mašnicu iz sezone u sezonu ne izlaze iz mode!

lovely-ways-to-accessorize-with-bows

ways-to-wear-bows-bracelets

lovely-ways-to-wear-bows-rings

 

7.MAŠNA TETOVAŽA
Ne zaboravite da uvek postoji opcija da svoj omiljeni oblik, znak imate zauvek kao tetovažu. Mašna je jedan od ženstvenijih tatu simbola.

cool-ways-to-wear-bows-tattoos

 

8.ČARAPE SA MAŠNICAMA
Seksi čarape sa mašnicama su apsolutni trend, kako za svako doba tako i za svaku modnu sezonu!Čak i kod nas ih možete poručiti kod Nevene Kragić

carape

bows-tights-bow-socks

 

9.ŠAL VEZAN U MAŠNU
Šal, ešarpa ako se vežu u leptir mašnu mogu izgledati vrlo efektno i šik!

lovely-ways-to-wear-bows-tie-a-scarf-in-a-bow

 

10.DONJI VEŠ SA MAŠNAMA
Čipka, saten, svila kao nešto nežno, seksi i provokativno sa po kojom mašnicom i predivno vezanim čvorom pun pogodak je već stotinama godina!

lovely-ways-to-wear-bows-lingerie

We have 428 guests and no members online