1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Perwoll Fashion Week, održaće se u periodu od 28. marta do 4. aprila.Veliki broj autorskih revija obeležiće i ovo izdanje Beogradske nedelje mode u okviru kojih će biti prezentovan talenat i kreativne ideje najznačajnih domaćih dizajnera, mladih kreatora koji su tek na početku karijere ali i dizajnera koji svoje kolekcije prikazuju kroz već dobro osmišljeni koncept modnih vinjeta. Između ostalih videćemo najnovije radove Nataše Šarić, Ane Ljubinković, Bate Spasojevića, Milice Opačić, Bojane Jovanović, Nine Karlavaris, Aleksandra Zabunovića, kao i modele grupe dizajnera koji nastupaju pod imenom brenda KLASA...Sa nedavno završenog London Fashion Weeka, nakon revije koja je izazvala ogromno interesovanje brojnih internacionalnih medija, dolazi nam George Styler.Jedan od, ne samo kod nas, omiljenih modnih brendova Ugg i ovoga puta učestvovaće u okviru Fashion Weeka, a videćemo i aktuelnu ponudu ekskluzivne multibrend radnje XYZ. Redovnim učešćem na Fashion Week-u, kao i odličnim odnosom kvalitet-cena odela Martini Vesto pozicionirana su u sam vrh ponude naše tekstilne industrije, a nove modele videćemo upravo na 35. Perwoll Fashion Week-u.

35 bfw color uspravan format sa logotipom i datumom

 

Zanimljive će biti prezentacije Marka Glavinića, Marije Pantelić, Marije Mitrašinović, Stevice Ponorca, brenda Lepa Couture kao i popularnog beogradskog shopa ZlaZla. Posebna pažnja biće posvećena novoosnovanom udruženju dizajnera BFW Design Collective koji će na posebnim programima predstaviti najznačajnije domaće samostalne modne dizajnere. „Zona 45“ nastavlja sa promovisanjem regionalnih modnih autora, a ovoga puta nam dolaze Coded Edge by Silvio Ivkić iz Hrvatske i dizajnerski brend Draž iz Slovenije.
Zahvaljujući stručnom konsultantu Fashion Weeka iz Pariza - Zoranu Bosancu kompanijama Etihad Airways i Air Serbia i saradnji Modnog studija Click i Ambasade Indije u goste nam dolazi svetski poznati indijski dizajner Manish Arora jedan od trenutno najslavnijih i najinspirativnijih savremenih dizajnera u svetu mode. Njegovi radovi su inspirisani indijskim nasleđem, ali sa savremenim uticajem. Odmah nakon prvog nastupa na Paris Fashion Week-u postao je član istaknute francuske Federacije Pret-a-Porter. Danas, Manish prodaje svoje kreacije širom sveta u prestižnim prodavnicama kao što su galerije Lafayette, Joyce and Beams. U 2011. godine, Manish je imenovan za kreativnog direktora čuvene francuske modne kuće Paco Rabanne, za koju je realizovao dve uspešne kolekcije. Kreacije Manish Arora brenda prihvaćene su širom sveta, a mnogi svetski magazini su prikazali odeću sa njegovim potpisom - V Magazine, Interview, Vogue, Elle, Harper's, L’Officiel i drugi. Sarađivao je sa eminentnim brendovima kao što su Walt Disney, Swarovski, Swatch, Reebok, Barbie, MonoPrix, Nespresso, Nivea, MAC kozmetika, Pommery, Amrapali i mnogi drugi. Njegove koloritom bogate kreacije nosile su mnoge internacionalne zvezde među kojima su Rihanna,Lady Gaga, Katy Perry.Beogradska nedelja mode nastavlja da opravdava epitet najznačajnijeg regionalnog centra mode i tekstilne industrije. U teškim ekonomskim uslovima BFW pokazuje da kreativnost, talenat, upornost i vredan rad na kraju moraju da dobiju i adekvatnu pažnju kao i profesionalnu satisfakciju.

Art direction— Filip Stamenkovic
Photo— Miodrag Misha Obradovic
Styling— Adela Jovanovic
Make Up— Mina Abramovic
Hair— Đurđica Ivanović
Models— Radica KnezevicAndrea Radosavljevic @Click models

Models wear:
RADA (front):
Shirt, skirt and jewellery: INES JANKOVIĆ
Underwear: DAMSEL IN DISTRESS
ANDREA (back):
Vest: JSP-Jelena i Svetlana Proković
Blouse: BUDISLAVA KEKOVIC
Underwear: DAMSEL IN DISTRESS
Leggings: GRESHKA 
Shoes: L'ATELIER

We have 118 guests and no members online