1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

cover trece

CODED EDGE

Projekat Zona 45.   uspešno funkcioniše već duže od dve godine tako da smo treće veče  na 35. Perwoll Fashion Week-a u Beogradu videli revije kreativaca iz Hrvatske Coded Edge by Silvio Ivkić, prošlogodišnjeg pobednika u okviru  konkursa LIFT by Perwoll na Perwoll Fashio.hr-u. Kroz nosive komade sa naglaskom na predimenzionirane kapuljače, toplije materijale i avangardne elemente, ubacivanjem kožnih delova, kolekcija prikazuje modernu crnu siluetu u vidu dugih haljina, pojednostavljenih suknji i toplih odevnih komada za hladnije dane.Coded Edge predstavlja isvoj nakit,koga čine ručno izrađene narukvice i prstenje. Novina su i crne ''clutch'' torbice koje su premijerno prikazane na reviji.

 DJT2073 CODED EDGE

 

 DJT2130 CODED EDGE

 DJT2146 CODED EDGE

 

DRAŽ

Brend Draž koji nam dolazi iz Slovenije, a iza kog stoje Urška i Tomaž Draž akoji su prikazali kolekciju ’Diatomea’

 DJT1568 DRAZ Ljubljana

 

 DJT1829 DRAZ Ljubljana

 DJT1932 DRAZ Ljubljana

 

ANA LJUBINKOVIĆ

Ana Ljubinković je u okviru programa Zona 45 predstavila kolekciju za jesen/zimu 2015, koja, sa ručno pravljenim ukrasima i hrabrim ispitivanjem konstrukcije, na najbolji način oslikava sposobnost sintetizovanja umetnosti i mode, stvaralačke slobode i inženjerske preciznosti.

 DJT2333 Ana Ljubinkovic

 

 DJT2273 Ana Ljubinkovic

 DJT2471 Ana Ljubinkovic

 

BORIS BANOVIĆ

U nastavku večeri publika je videla reviju Borisa Banovića koji nam je u goste stigao iz Zagreba a koji je modni dizajner, poznato TV lice i modni kritičar. Boris je dugo radio kao konsultant za prestižne modne kuće, a imao je i uspešnu televizijsku karijeru.  Na 35. Perwoll Fashion Week-u brend "2B Boris Banović" predstavio je kolekciju za proleće/leto 2013/14 pravi letnji glamur i šik komadi od najfinijih i najkvalitetnijih materijala samo za istinske ljubitelje mode i trendsetere.

 DJT2845 2B Boris Banovic

 

 DJT2834 2B Boris Banovic

 DJT2858 2B Boris Banovic

 

BOŠKO JAKOVLJEVIĆ & MARTINI VESTO
Publiku nije ostavila ravnodušnom ni revija Martini Vesto By Bosko. Martini Vesto predstavio je dve linije. Martini Vesto Business Look - linija poslovnih odela koja u sebi spaja naizgled nespojivo – klasično - u smislu izraza, i moderno - po kroju. Linija Too Shy by Boško Jakovljević stoji kao savršena protivteža formalnom, poslovnom izgledu.

 DJT3344 MARTINI VESTO by Bosko

 

 DJT3607 MARTINI VESTO by Bosko

 DJT3744 MARTINI VESTO by Bosko

 

ALEKSANDAR ZABUNOVIĆ
Aleksandar bira konstrast crne i bele kao glavnu inspiraciju kojoj daje svoju prepoznatljivu romantičnu notu kako u materijalima tako i u samom kroju koji zavodljivo prati linije tela ističući lepotu ženske forme.

 DJT4141 Aleksandar Zabunovic

 

 DJT4054 Aleksandar Zabunovic

 DJT4157 Aleksandar Zabunovic

 

NINA KARLAVARIS

Biti i ostati u bojama leta, njegovog nadahnjujućeg šarenila i optimizma, polazište je nove kolekcije Nine Karlavaris - “Endless summer”. Ova kolekcija kupaćih kostima nudi ekskluzivnost svakog modela ponaosob ali i mogućnost bezbrojnih kombinacija.

 DJT4356 Nina Karlavaris

 

 DJT4382 Nina Karlavaris

 DJT4568 Nina Karlavaris

 

LEPA COUTURE
Mlada modna kreatorka Lepa Danojević koja stoji iza brenda Lepa Couture,na Beogradskom Fashion Week-u prikazala je kolekciju za proleće/leto 2014 u kojoj dominiraju pastelne boje,pregršt svetlucavih detalja,lepršavi krojevi koji omogućavaju da se mlade dame osećaju kao da sva raskoš i luksuz života pripadaju samo njima.U ulozi manekenke pojavila se se Ana Mihajlovski.

 DJT4694 Lepa Couture

 

 DJT4999 Lepa Couture

 DJT5100 Lepa Couture

We have 152 guests and no members online