1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BLEDO
Boje koje su u nijansama od bele do peščane bež su popularne za proleće/leto.Ovo je savršena boja ne samo za odela već i za sve ostale komade koji mogu biti casual i namenjeni svakodnevnom modiranju!

kameno


VETROVKA
S obzirom na sve štto se dešava sa problemom imigracije, raznim pomeranjima naroda , nekako ta priča u kombinaciji sa vojnom nije preskočila ni modu. Tako da komad koji je nekako najpraktičniji sa zastupljen i kod mnogih dizajnera je duga vetrovka od vodootpornih materijala, naravno i dopunjena raznim hi-tech detaljima i dezenima!

vetrovke


VERTIKALNE ŠTRAFTE
Štrafte su uvek u modi ali ove sezone poseban akcenat je na one koje idu uzduz i koje su vrlo razmaknute. Simpatično je što ovo sve podseća i na platna onih nekadašnjih retro ležaljki.

strafte


ROZA
Boja koja je već par sezona u trendu u zavisnosti od nijanse. Ove godine je to vizija prašnjave ruže. Roze boje može biti i jedan komad koji će samo da viri ali ako ste hrabri i ceo outfit odlično je rešenje!

roza


PUNK
Pankerski pokret uvek je bio simbol bunta i kontrast svemu opšteprihvaćenom tako i moda koja ga prati, vrlo neobična, pomalo agresivna i vrlo prepoznatljiva. I dalje je punk moda tu ali samo malo ublažena , svedenija i nežnija!

new punk


KVADRATI
Oblik tj.print kvadrata pa čak i krojevi nešto su što sve više ulazi u modu i jednostavno postaje vrlo zapaženo.

karoTRIKOTAZA
Štrikani komadi u kombinaciji sa malo duzim rukavima savršen su izbor za proleće pred nama.

strikano


LJUBIČASTO
Boja purpura, ljubičasta u svim nijansama i u svim kombinacijama apsolutni je pobednik među bojama!

ljubičasto

We have 144 guests and no members online