1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Izbor rama za naočare po prvi put je sasvim nezaboravno iskustvo, jer vaš izgled i ličnost postaju potpuno transformisani sa novim specifikacijama. Takođe treba da znate da postoje raznovrsni dizajni ramova i vi treba da izaberete onaj koji će vam odgovarati najbolje. Zaista je uzbudljivo analizirati svoj izgled dok isprobavate različite oblike, i dizajn naočara.Optike YASON su mesto gde Vas očekuje veliki izbor brendova , dizajnera koji su baš za ovu sezonu spremili nešto sasvim novo za Vas kada su u pitanju ramovi za dioptrijske naočare. NAJNAOČARE su mesto gde možete videti ali i odabrati i poručiti model koji Vam se najviše dopada i uz besplatnu dostavu stiže na vašu adresu. Ako ste jedna od onih osoba kojoj je nedavno propisan novi recept za stakla, ovaj članak će biti od velike koristi za vas. Pred Vama su neki od saveta kako da odaberete okvir naočara koji će najbolje izgledati na vama, koji će predstavljati Vas , vaš karakter i pratiti Vaš stil.

fullsizeoutput 1d94

img art VO 5213 2613

- Kada prvi put ušetate u optiku, sigurno ćete biti potpuno zbunjeni kada vidite brojne dizajne naočara koji se nude kupcima. Iako je moda jedan od važnih faktora za izbor okvira naočara, morate prvo razmotriti udobnost. Nemojte završiti kupovinu ako ćete se sa tim parom naočara osećati neprijatno ili izveštačeno. Isprobajte različite vrste okvira i kupite par naočara u kome se osećate najviše prijatno. Težina okvira takođe utiče na faktor udobnosti. Plastični ramovi su mnogo lakši od metalnih ramova i imaju prednost u odnosu na težinu naočara. Uverite se da ram ne ostavlje oznake na vašem licu ili nosu usled redovne upotrebe. Ovo je vrlo važna stavka na koju ne smete zaboraviti prilikom kupovine rama!

EA1068 3124 700x460

img art CLUBMASTER RX 5154 2012

- Mera malih ramova leži u rangu 130 – 139mm, dok su veliki ramovi veći od 150mm. Srednji ramovi su mere 140 - 149mm. Veličina rama zavisi od strukture i dimenzija vašeg lica. Takođe razmotrite dijametar, most i ručke za određivanje okvira. Rimles okviri se poklapaju sa pravougaonim staklima, dok puni okviri odgovaraju gotovo svim tipovima stakla (okruglim, ovalnim, kvadratnim, pravougaonim itd.). Polu rimles okviri imaju okvir na vrhu a u donjem delu nemaju. Takva vrsta okvira odgovara pravougaonim staklima. Kada su vaše čelo i linija brade mali, treba da preferirate polu rimles ili rimles stilove. Rimles okviri imaju sposobnost da tonu duž širine vašeg lica i čela. Ravnoteža između vašeg lica i okvira održava se onda kada znate trikove izbora pravog oblika okvira za vas.

Dolce Gabbana SS18 19 620x828

Vogue Eyewear VO2988F Asian Fit 2340
rayban73461
dgss18camp 13

We have 168 guests and no members online