1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Aleksandar NikolićNovu sezonu modnih dogadjaja u koncept radnji Supermarket, otvoriće  modni dizajner Aleksandar Nikolić. Ovaj čuveni mladi umetnik je diplomirao 2004. godine na Central St. Martins-u u Londonu, a svoje ideje i izuzetan talenat  uspešno realizovao u nekoliko velikih modnih kuća kao što su Tristan Webber (London) i Daryl K (New York). Brend pod sopstvenim imenom “Alexandar Nikolich” je pokrenuo 2006. godine i od tada intenzivno nastupa na London Fashion Week-u, a njegove kreacije se pojavljuju u internacionalnim modnim magazinima kao što su Vogue, Tatler, In Style, Elle,Tank, Another Magazin i drugi.

model Aleksandra Nikolićamodel Aleksandra NikolićaGlavni aduti u Alexandar Nikolich dizajnu su oštri krojevi, luksuzni materijali i seksi siluete. Muški deo kolekcije, prema rečima autora, inspirisan je uniformama. Odlikuju ga oštre linije i veća prisutnost klasičnijih krojeva. Ženska kolekcija je inspirisana arhitekturom sa autentičnim balansom između čvrste i meke forme. Visok nivo izrade akcentuje precizne linije i definisanu figuru.
Zaštitna lica ovogodišnje kolekcije pod nazivom PROTOKOL - koja će biti prikazana i u New York-u - su Branka Katić i Andrija Bikić. U Showroom pretprodaji kolekcije PROTOKOL imaćete priliku da pre svih vidite, osetite i kupite kreacije koje su reakcija na kompleksnost urbanog pejzaža sa izrazitim individualnim stilom.

We have 70 guests and no members online