1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Pal Zilleri revija Pal Zilleri I ovog septebra kao i do sada u Hyatu je revijom Pal Zileri počela modna sezona kod nas. Kolekcija Pal Zileri jesen-zima ’09-‘10 inspirisana je biserima italijanskog regiona Veneto, predstavljenog kroz sledeće motive i sugestivni kolorit:VENECIJA I NOĆNI ŽIVOT VENECIJE - Nijanse romantičnih boja ponoćno plave u kombinaciji sa lila i ljubičastom. PIAZZA DELLE ERBE I ARENA U VERONI - Nijanse sive i prirodne boje kamenih stubova veronske Arene u kombinaciji sa toplim nijansama riđih i svetlo braon tonova prirode. CORTINA D’AMPEZZO I MAGIJA JESENI - Nijanse braon i oranž u kombinaciji sa zelenom bojom planinskih četinara.

Materijali Kao i uvek, kvalitet vune - tkanine koji karakteriše PAL ZILERI klasični deo kolekcije  - je  najfinije obrade, 180’s i 200’s. Ista se koristi u mešavini sa kašmirom za sakoe, odnosno svilom za odela. Ove sezone akcenat je i na kvalitetu vune 150 koja posebnom obradom dobija mekoću i sjaj, čineći odevanje udobnijim i prijatnijim.
Novine su izražene u kombinaciji pomenutih tkanina i streč-materijala za elegantna odela modernijeg kroja -  ili kombinacije pamuka i streča za neformalna (“casual”) odela.
Dezeni Dezeni naglašavaju muževnost svakog muškarca, bilo da se radi o novim prugama sa ili karou sa mikroefektima  kombinatorikom boja koje naglašavaju eleganciju.
Linije Modeli su i dalje uz telo, naglašavajući dobru formu modernog muškarca, skoro uvek sa kopčanjem na dva dugmeta i unutrašnjom obradom koja čini odelo udobnijim i lakšim za nošenje.
Detalji Sakoi su obogaćeni unutrašnjoću u kontra boji, štepovima u suprotnoj nijansi, podkragnom od alkantara kože i topovima na nadlaktici rukava. Inovacija kod sakoa su svileno žakard postavljene unutrašnjosti sakoa, podkragne, džepova  i patni.
Asesoar Trikotaža i majice su od prefinjene mešavine vune kašmira i svile. jakne su izradjene od vodootporne vune, pamuka ili inovativnih tehno tkanina - klasičnijeg ili više sportskog izgleda, zajedno čine savršen sklad sa elegantnijom varijantom odela ili sakoa, kao i sa sportskom varijantom za one koji vole vožnju motorom i u kasnu jesen. pantalone, košulje, kaputi, salovi i kožna galanterija upotpunjuju savršen izgled kolekcija PAL ZILERI i PAL ZILERI LAB.
PAL ZILERI LAB Mladalačka, moderna i urbana kolekcija – Pal Zileri Lab oslanja se kako na klasični deo prve linije Pal Zileri, tako i na detalje iz Sartorial kolekcije.Boje su neizbežna crna i siva boja londonske magle, protkane prljavo belom i riđom – kao i teget plavom u kombinaciji sa ljubičastom, maslinasto zelenom i riđom.Vrhunac kolekcije čini neo-Sartorial sako sa spuštenim ramenima i visokim reverima.

We have 384 guests and no members online