1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
BallyBallyBallyBallyBallyBallyBally

Bally, u svetu mode poznati švajcarski brend od nedavno postoji i u Beogradu u knez Mihajlovoj 39 tako da svaki od ovih modela možete pronaći i tamo i ulepšati sebi šoping ali i hladne dane koji dolaze."Gledajuci Helmut Newton-ove portrete ikona Charlotte Rampling i Biance Jagger, konstantno sam očaran njegovom sposobnošću da kreira luksuz kroz potpunu jednostavnost; uzimajući ovo kao moju osnovnu inspiraciju želeo sam da iskreiram kolekciju koja će doneti uzbudjenje, energiju i kreativnost urbanog života.’ kaže Brian Atwood dizajner za modnu kuću Bally.

Ova sezona je oplemenjena bogatom paletom boja i materijala, na plutajućem moru senzualne mekoće sa metalnim akcentima.
Započinje se sa elementom mimoze, delikatnim a opet grafički bogatim floralnim printom kreiranim u svilenom plišu. Ručno slikani materijal u boji koji se provlači kroz celu kolekciju, uključujući cipele, aksesoare i pret-a-porter. Slično tome, grafički bogata i pomalo gotička čipka kreirana je u zlatnom metalu; štikle, platforme, tašne i nakit čime cela kolekcija dobija elegantan stil. Uz ove elemente, dodati su još poneki koji su pozajmljeni iz raznih era, kao sto je Arapski uticaj 30tih godina, kao i krojačka sofisticiranost 80tih; a sve ovo pomešano sa najnovije otkrivenim materijalima, rezultiralo je opušteno senzualno-modernom kolekcijom.

BallyBallyBally


Zvezda kolekcije obuce je mary-jane čija štikla i platforma su u ispletenoj čipki i pozlati. Ima ih u različitim bojama i materijalima,pažljivo je uradjen svaki detalj ovih izvanrednih cipela. Sa otvornim prstima, prednjim jezičkom i debelim kožnim kaiščićima, ove čizme su senzualno ženstvene. Zima u gradu podrazumeva da je sve u čizmama, do kolena ili članka, sa finim linijama i jednostavnim detaljima, kao što je asimetricna manžetna, ima ih u prirodnim tonovima koji prelepo predstavljaju visok kvalitet Bally kože.

BallyBallyZa dan luksuzna obilno uklupčana torba od kože, laminirana u koži od boje zlata, zmijskoj kozi u prirodnoj ili u boji dragog kamena,ukrašena sa zlatnim detaljima veoma je šik.Tašne su veoma istaknute sa pametno dizajniranim unutrašnjim delom,ovaj asortiman večernjih tašni je kreiran sa zadivljujućim materijalima koji se koriste kroz celu kolekciju,uključujuci zlatnog pitona i svilene materijale.
Pret-a-porter kolekcija je rafinirana, elegantna i leprsavo prati siluetu. Metalne niti se provlace kroz celu kolekciju, kako bi učinile celu kolekciju veselijom i kako bi osvetlile tradicionalno tamnu sezonu; dugi marabou kardigani su povezani metalnim kaiševima;  nabrane jakne su u tonovima dragog kamenja od vune i krzna. Vunena gabardin odela sačinjavaju široke pantalone i konvergentne jakne u paru sa bluzama  raskošnog materijala, ogrlica ili metalno čipkan kaiš kompletiraju izgled. Divno bogati materijali su sakupljeni i nabrani kako bi stvorili lak i opušten izgled..Turbani od mekane kože,kratko sečene rukavice i čipkane helanke koje daju urbani mladalački stil.

We have 339 guests and no members online