1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
sexy 80 sSEXI 80’S
DUH 80-TIH I DALJE OPSTAJE.USKOVITLANE FANTAZIJE 80-TIH VRATILE SU SE NA MODNE PISTE KAO I U SVE ŽIVOTNE SEGMENTE. SA SOBOM DONELE SU MNOŠTVO ŽIVOPISNIH BOJA, SLOBODU IZRAŽAVANJA I AUTENTIČNOSTI. U KOLIKO NE ZNATE ZA GRANICE, SLOBODNO PUŠTATE MAŠTU NA VOLJU, PRITOM STE I LJUBITELJ MODE, MUZIKE, FRIZURE… DOBA KADA JE KAKO KAŽU, SVE BILO LEPO, ČISTO I NEVINO, OVAJ MAKE UP STVOREN JE ZA VAS JER INSPIRISAN JE UPRAVO TIME.SAMO NAPRED, SVOJU AURU RAZLIČITOSTI ISTAKNITE JARKIM BOJAMA PUNIH VEDRINE I ZIVOTA.
OBRVE SU DEBLJE I PRIRODNE.NA UGLOVIMA OČIJU NALAZI SE SENKA BEZ BOJE. POLOVINA GORNJEG I DONJEG KAPKA ISTAKNUTA JE ROZOM NIJANSOM, DOK SU TAMNOM SENKOM NAGLAŠENI KRAJEVI. KREJONOM SU UOKVIRENE, A TREPAVICE IZVUČENE SU SA DOSTA MASKARE. NA USNE NANET JE RUŽ INTENZIVNE PINK BOJE ŠTO IH ČINI VEOMA SENZUALNIM.
RUMENILO JE BLAGO.

Misteriously BlueMYISTERIOUSLY BLUE
ELEKTRO PLAVA, PLAVA I TIRKIZNA BOJA IMPERATIV SU JESENJE SEZONE.
OVI TONOVI ISTAKNUĆE LEPOTU VAŠIH OČIJU I POGLED UČINIĆE OČARAVAJUĆIM. KOD OVOG STILA ČAK I TAMNIJE NIJANSE NA VAŠEM LICU IZGLEDAĆE SVEŽE RADI TOPLINE KOJU NOSE, A OSNOVNO PRAVILO KOJE GLASI “ISTAKNITE OČI ILI USTA” OVDE NE VAŽE. AKO STE OSOBA KOJA VOLI NOVITETE I IGRU KONTRASTIMA JARKIH BOJA, ISPRATIĆETE OVAJ TREND KOJI JE POSTAO FAVORIT KAKO KOD MLADIH, TAKO I STARIJIH ŽENA.
OBRVE SU PRIRODNE I SREDJENE.
DUŽ GORNJEG I DONJEG KAPKA NALAZI SE TIRKIZNA SENKA, DOK SU UGLOVI OČIJU NAGLAŠENI ELEKTRO PLAVOM NIJANSOM.  TREPAVICE IZVUCENE SU SA DOSTA MASKARE.DA BI SE POSTIGAO KONTRAST, USNE ISTAKNUTE SU KORALNO CRVENIM RUŽEM.RUMENILO JE BLAGO I MINIMALNO.

Diamond GlowDIAMOND GLOW
U KOLIKO STE POBORNICA NEŽNOG, SVEŽEG, SVETLUCAVOG I UVEK TRENDI MAKE UP-A POPUT LEPOTICA DEMI MOORE, JENNIFER ANISTON, NICOLE KIDMAN, BEYONCE I JEDNOG OD NAJPLAĆENIJIH TOP MODELA GIZEL, ISPROBAĆETE OVAJ LOOK.
UZ POMOĆ NJEGA ZASIJAĆETE NALIK SKUPOCENOM DIJAMANTU I NA SEBE PRIVUĆI ĆETE MNOGE POGLEDE.
OBRVE SU PRIRODNE I UREDNO SREDJENE. DUZ CELIH OCIJU NALAZI SE BLAGO SVETLUCAVA SENKA BOJE KAJSIJE. UGLOVI DONJEG I GORNJEG KAPKA OSENCENI SU TAMNIJOM NIJANSOM. TREPAVICE SU IZVUCENE MASKAROM.USNE NAGLASENE SU NEZNO ROZIM SJAJEM CIME IZGLEDAJU SOCNIJE I PUNIJE.NA LINIJU CELA, JAGODICE, DUZINU NOSA I BRADU NANET JE BRONZER I SVETLUCAVI PUDER TAKO DA LICE DOBIJA SVEZ IZGLED.OBRATITE PAZNJU: BOJA BRONZERA NE SME BITI PREVISE TAMNIJA OD NIJANSE TENA
.

SmokeySMOKY EYES
OČI BOJE DIMA VEĆ GODINAMA SU NEZAOBILAZAN NAČIN ŠMINKANJA NA SKORO SVIM MODNIM PISTAMA, NEMA TRENDA U KOM NIJE FAVORIT. AKTUELAN JE MEDJU BUNTOVNICIMA, PRIPADNICIMA NEO-PANKA ALI I MEDJU LJUBITELJIMA ŽENSTVENIJEG IZGLEDA. OVE SEZONE UNETA JE NOVINA, OČI SU RAZMAZANIJE I “NEUREDNIJE” ŠTO IM DAJE NA MISTERIOZNOSTI. U KOLIKO SE OPREDELITE ZA OVU VRSTU MAKE UP-A, JEDNO JE ZASIGURNO, VAŠ POGLED BICE ADUT PRI SVAKOM USPEŠNOM ZAVODJENJU.
OBRVE SU UREDNO SREDJENE OČI OSENČENE SU TAMNIM SENKAMA, KAO ŠTO SAM NAZIV KAŽE, POPUT BOJE DIMA (OD NAJTAMNIJE NIJANSE DO NAJVETLIJE PRI VRHU KAPKA). KREJONOM SU UOKVIRENE I IZVUČENE SA DOSTA MASKARE.
USNE SU U DRUGOM PLANU, TAKO DA JE RUŽ BLAŽIH, TOPLIJIH NIJANSI. RUMENILO TAKODJE U OVOM SLUČAJU OBRATITE PAŽNJU I DRZITE SE PRAVILA “U KOLIKO SU OČI NAGLAŠENE, USTA I RUMENILO SU BLAŽA”.man MAKE UPWHY NOT
KO KAŽE DA JE MAKE UP PREDVIDJEN SAMO ZA ŽENE?
VREME JE DA SE SRUŠE PREDASUDE I OGRANIČENA MISLJENJA POJEDINACA KAKO JE MUŠKI MAKE UP OK ISKLJUCIVO SAMO AKO JE VEZAN ZA SCENU, TV ILI SLICNO.
PRIZNAJTE, KOLIKO PUTA STE KRIŠOM UZELI MAJČIN, SESTRIN, DRUGARIČIN… KOREKTOR DA BI PREKRILI NEKU NEPRAVILNOST NA LICU, DOBRO ILI MAKAR POŽELELI SAMO VAM BALKANSKI EGO NIJE DOZVOLIO.
NE BUDITE OGRANIČENI, AKO NISTE ZNALI, MUŠKA ŠMINKA DATIRA JOŠ OD VREMENA EGIPĆANA KOJI SU CRNIM TUŠEVIMA UOKVIRIVALI OČI. RIMNJANI SU PUDERIMA NA BAZI KREDA IZBELJIVALI TEN, A LUJ XV NA DVOR UVEO JE MODU TOKSIČNE ŠMINKE KOJA JE U SEBI SADRŽALA ŽIVU, TAKO DA STE I VI DRAGI MOJI MUŠKARCI JEDNOM PATILI ZARAD LEPOTE.
80-TIH GODINA I POCETKOM NEO-ROMANTIZMA VELIKI BROJ MUZIČARA POPUT, DURAN-DURAN, DEPECHE MODE, HUMAN LEAGUE… BILO JE LJUBITELJ OVOG TRENDA, A JEDAN OD ZAČETNIKA BIO JE ČUVENI DAVID BOWIE U SVOJOJ ZIGGIE STARDUST FAZI. POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA, MNOGE KOZMETIČKE KUĆE, PRATEĆI TRENDOVE I POJAVU METROSEKSUALACA NA TRŽIŠTE IZBACILE SU SPECIJALNE LINIJE ZA MUŠKARCE KOJE SU TOLIKO FENOMENALNE DA SE SVE VIŠE ŽENA OPREDELJUJE ZA NJIH. 
MUŠKI MAKE UP LAGAN JE I SASTOJI SE OD KOREKTORA, TEČNOG PUDERA SA ANTIRIDOM (DA POJASNIM, ANTIRID VAM JE ONA SUPER STVAR PROTIV BORA), BRONZERA SVE DO AJLAJNERA ZA OČI. POZNATI DIZAJNER JEAN PAUL GAULTIER ČIJE ODEVNE PREDMETE SVI VOLITE DA NOSITE, TRENUTNO NAJPRODAVANIJI JE I BROJ 1 U SVETU PO PITANJU KVALITETA I ŠIROKOG IZBORA DEKORATIVNE KOZMETIKE NAMENJENE VAMA. ZAKLJUČAK: SVE VIŠE I VIŠE MUŠKARACA ŠIROM PLANETE NASTOJI DA BRINE O SVOJOJ KOŽI I LICU, ZATO SLEDITE PRIMER LJUDI KOJI SU ODBACILI PREDRASUDE, UŽIVAJU U SEBI I POGLEDIMA ŽENSKE POPULACIJE. VERUJTE MI, DAVNO SU PROŠLA VREMENA KADA SE VELIČINA MUSKOSTI MERILA PO TOME KO JE MALJAVIJI I ZAPUŠTENIJI. PROBUDITE SE, HTELI VI TO ILI NE, ZIVITE U 21 VEKU A NE KAMENOM DOBU.
NE SHVATITE ME POGREŠNO, NE KAŽEM DA USNE TEBA DA MAŽETE RUŽEM ILI TREPAVICE IZVLAČITE MASKAROM, NE NIKAKO. HOĆU DA KAŽEM, NEMA NIŠTA LOŠE U KORIŠĆENJU NAVEDENIH PREPARATA, UČINITI VAS NEĆE MANJE MUSKARCEM, NAPROTIV DOPRINECE VAŠEM SAMOPOUZDANJU.

Katarina Nikolić  www.katarinanikolic.co.rs


We have 412 guests and no members online