1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Angel Studio Angel Studio Angel Studio


ANGEL STUDIO je jedan vrlo zanimljiv concept store otvoren nedavno u Beogradu u Strahinjića Bana 21. Iza ovog zanimljivog imena i cele priče ANGEL STUDIO stoji modnim znalcima poznata Jelena Stefanović i njena sestra. Ono što ovaj studio čini drugačijim od ostalih sličnih njemu jeste taj kako one kažu personal touch a čini ga njihovo stalno prisustvo u studiju i mogućnost komunikacije i dogovora sa njima oko svega što se tiče mode i onoga što bi ste voleli da ponesete ali i arhitekture i onoga gde bi ste voleli da živite.Danas je teško da pronađete nešto što je baš po vašoj meri i ukusu, ali ANGEL STUDIO postoji baš da bi vam pomogao u tome!

Angel Studio Angel Studio Angel Studio Angel Studio


Jelena Stefanović je rođena 1977.godine u Beogradu. Diplomirala je 2001. na Fakultetu primenjenih umetnosti, odsek kostim. Već  14 godina radi kao kostimograf.  Potpisuje kostime za filmove domaće i strane produkcije, TV serije, pozorišne predstave, balete, opere kao i brojne reklame. Ovo je njena prva samostalna kolekcija pod sopstvenim brendom JELENA STEFANOVIĆ.
Atelje se nalazi u Ulici Strahinjića bana 21, u okviru porodičnog ateljea ANGELS STUDIO u kome su sjedinjeni arhitektonski biro, prodajni i izložbeni salon vrhunske rasvete i autorski modni studio.
Inspiracija za ovu kolekciju proučavana je kroz odnos modnog izraza, arhitekture i svetla, kao idejnim polazištima angels studia. Tema prikazuje životni stil koji sam po sebi definiše sopstveno okruženje i polazište nalazi u odnosima prirodnih formi i elemenata. Savremenost, umetnički doživljaj i autentičnost istraživane su i prikazane u jasnoj energiji i nepretencioznoj dramatizaciji sopstvene ličnosti, modernoj originalnosti i ekskluzivnosti.
Kroz stroge geometrijske forme i minimalizam proučavan je i fluidni tok konstrukcije koji prikazuje pokret nasuprot statičnosti, čemu doprinosi igra svetlosti i senki na samim tkaninama. Silueta je svesno pročišćena i rasterećena svakog suvišnog detalja koji odvlači pažnju od jednostavnog sklada.
Materijali korišćeni u ovoj kolekciji su prirodni – lan i svila. Lan kao simbol jednostavnog, nesputanog i ležernog, svila kao izraz sofisticiranog i ekskluzivnog. Igra svetlosti osetna je u odnosima mat površina lana nasuprot sjaju svile, kao i u odnosu žoržetne i brušene nasuprot sjaju satenske svile.
Paleta boja je neutralna, odiše čistom i jednostavnom energijom i oslikava boje u prirodi: od bele, boje pudera, preko miš braon i nijansi sive do crne. Jedini akcenat dat je petrolej plavom bojom. Odeća je monohromatska i pruža skladno kombinovanje unutar game.
Modeli  su unikati sa posebnim naglaskom na vrhunskoj izradi, i namenjeni su ženama koje žele kvalitetne i originalne odevne predmete u kojima će sa lakoćom postići da budu nepretenciozno drugačije.

We have 471 guests and no members online