1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ru PaulRu Paul je bio moj prvi susret sa pojavom zvanom Drag Queen, bilo je to još početkom devedestih  kada je sa Elton Džonom otpevao " Dont go breaking my heart " priznajem  bio sam zatečen njegovim izgledom, pre svega kostimima koje je nosio u spotu.Njegova karijera išla je uzlaznom linijom a Drag Quens su postajali sve popularniji i prisutniji kako u filmovima tako i u mnogim spotovima na MTV-ju.Kasnije sam imao prilike da upoznam mnoge drag momke i da steknem neku kompletniju sliku o njima, pre svega dobru i duhovitu, iz tog razloga im i posvećujem prostor na mom sajtu i povremeno dodam neku priču o nekom od njih.
Ru Paul se bliži 50-tima ali još uvek pleni svojom pojavom i nikoga ne ostavlja bar bez osmeha na licu.Mali intervju sa njim je pred vama preuzet sa jednog sajta!Imam toliko toga da te pitam!Želim da krenemo od samog početka…da li se RuPaul izlegao iz jajeta sa kompletnom šminkom i vrtoglavim potpeticama?Kako je sve počelo?.
Nisam došao iz jajeta ali je sudbina bila takva. Zapravo, moja majka je predvidela da ću biti slavan.Nije rekla da ću biti poznat kao drag, ali je osetila da ću biti slavan I to se dogodilo!
Ru PaulZašto drag?
Znaš kako, spoticao sam se naokolo i kada se to dogodilo, prešao sam preko svih zabrana i  odlučio da odrastem sa tim. Kada sam odlučio da cu da uđem u show business, pomislio sam da li  mogu da radim kao drag i da li će to biti ok…onda sam se ponovo zapitao , a zašto da ne?. Tada sam prekršio sva pravila, uslove…I odlučio da krenem tim putem.Nakon odluke sve se otvorilo kao sezam…sva vrata su mi bila otvorena.

Imaš sjajan web sajt (http://www.rupaul.com/) ali ne piše godina rođenja. Kada se imao 5 godina, šepurio si se ispred dvorišta The Supremes. Mislim da je tada sve počelo, zar ne? Tvojoj porodici bilo je prilično očigledno da si gay od malih nogu.
Odrastao sam u kući punoj žena. Moja majka je bila poput Judge Judy, jaka osoba. Ali sa druge strane bila je krha I ranjiva.oduvek sam cenio takve osobine kod ljudi. Mislim da je to nešto što drag queens privlači kod određenih glimica kao što su Joan Crawford ili Cher. Poseduju u mušku I žensku stranu u sebi.
Imaš svoj TV Show, o kojem se puno priča, reci nam nešto o tome.
Reč je o pravom takmičenju , gde tražimo 9 najboljih drag queens iz Americi koje se bore da postanu sledeća superzvezda.Tražimo novog RuPaula.
Da li je to slično showu Tyre Banks?
Pa, show predstavlja mix svih reality programa. Malo je Project Catwalk, malo Top Model kao I Extreme Makeover. Jako je zabavan.
Da li sve žive u istoj kući?
Ne, fokus nije na mestima gde stanuju nego na radnoj sobi a la Project Catwalk. Imamo naravno I main stage kao I modnu pistu pokojoj hodaju sa Barbie lutkama na glavi.Ludnica!
Tvoj novi singl Cover Girl je zapravo I glavna numera koja prati show?
Da, korišćena je ali tu su I druge pesme koji su na albumu Champion. Cover Girl se  korisiti kad adevojke hodaju popisti.

Veoma ti se dopada kako je ispao album Champion.
Mnogo ga volim.Najbolja stvar koju sam ikada uradio.

Kako ti se dopada Barack Obama?Oh, veoma smo srećni.Trenutno smo usred ekonomske krize ali dalje su prisutni optimizam I nada u zemlji. On je poput svetlosti na kraju tunela, uz njega su svi oni koji vole lepotu I pravdu, sjajno!

Zanima nas tvoja coming out priča.
Zanimljivo je da se ona nikada nije desila. Kao mali, odrastao sam u San Diegu I sva druga deca su mi govorila sa sam gay.  Ispada da jedino ja nisam bio toga svestan.Znači, jedino sam morao da priznam samom sebi jer su svi bili svesni toga. Tako da ni pred roditeljima nisam morao ništa da objašnjavam.
on my talk show.
Da li si gledao film Milk?
Jako mi se dopao. Ja sam iz Kalifornije, živeo sam u tamo ,tada kada se dešavala cela ta kontraverzna priča I kada je na Hervey Milka izvršen atentat.Sean Peen je fenomenalno uradio
Mnoge poznate  ličnosti su bile u tvom show program.Opiši ih jednom rečju.Diana Ross?
Legendarna!Sandra Bernhardt?
Zabavna.Pozvala me da idemo zajedno kod manikira.
Boy George?
Brilijantan!Taj nežni glas.Plakao sam zbog njega kada je bio u zatvoru.
Pete Burns?
Sjajan!
Elton John?
Veći od života. Izuzetno talnetovan.
Bea Arthur?
Genije za komediju.Niko ne ume da zada udarac kao ona.
Dionne Warwick?
Moj omiljeni pevač svih vremena.
Cher?
Ultimativna superzvezda!!!!

We have 67 guests and no members online