1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Jedna od najlepših kampanja snimljenih u našem regionu je baš ova serija fotografija snimljenih za kolekciju Purify .Nakon što su se njeni t-shirti prosle godine po prvi puta našli u prodaji na nasim prostorima, dizajnerica Miranda Viđak snimila je kampanju za svoj brend Moodytwin i najnoviju kolekciju Purify 2012. Kampanju, koja je ustvari storyline jednog emotivnog stanja, izvrsno je dočarao i odsnimio poznati modni fotograf Šime Eškinja. Zaštitna lica kampanje su Teodora Aleksić i Marko Martinović, za make-up bio je zadužen Goran Kukolj, organizaciju Elena Nikolaevna dok photo edit & storyline potpisuje Miranda Viđak.Purify 2012 Mirandina je peta kolekcija pod brendom Moodytwin, a inspirirana je emocijom, stanjem, kritickim razmisljanjem, svijesti, realiziranjem svijeta oko nas i nase pozicije u njemu.Kolekcija Purify 2012 nalazi se u prodaji u Supermarket Concept Store -u u Beogradu, Clan Store-u u Zagrebu, Koncept Store-u u Splitu i na sluzbenoj stranici brenda - www.moodytwin.com

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 1

 modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 2

„Za razliku od prijašnjih kolekcija gdje me inspiriralo sve vizualno oko mene, ovaj puta sam posegla u emocije, ljude oko sebe i energiju koju primam od njih, bilo ona pozitivna ili negativna. Željela sam na modele prenjeti stanje koje sam imala za vrijeme stvaranja kolekcije i nešto što bi možda trebala sakriti – zapravo istaknuti i prikazati u kolekciji. U ovoj kolekciji sam također željela isprobati svoju davnu želju printanja sito-štampe direktno na čipku, a to su ujedno i modeli koji su se odmah rasprodali, te mi je drago da su ljudi prepoznali tu moju kreativnu ideju sa kojom ću se sigurno dalje poigrati u slijedećim kolekcijama“, izjavila je Miranda povodom dolaska kolekcije u prodaju.Miranda svoj rad dijeli na dvije etape, na kroj i print. Ovom kolekcijom željela je usavršiti svoj zaštitni znak posebnog krojenja majica tako da jedna veličina odgovara i sitnijim i krupnijim ženama, bez obzira koju veličinu inače nose. To postiže posebnim načinom rezanja T-shirtova koji je zapravo vrlo zahtjevan i svaki se uzorak modela radi čak po 7 dana, te posebno isprobava na nekoliko različitih ženskih građa.

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 3

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 4

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 5

Također, vrlo važan dio u njenom radu je print koji se štampa na majice. „Ne želim stavljati beznačajne slike na svoje modele, već imati značajne, jasne i jake poruke, pa čak i "teške", kao što je to slučaj sa Purify 2012 kolekcijom. Ona je zapravo storyline jednog kritičkog razmišljanja, možda malo i razočaranja, provokacije, a naposljetku i apsolutnog čišćenja. Kampanja kolekcije je stoga i snimljena u istom štihu, sa modelima koji su se protrudili dočarati emociju i energiju kolekcije, s pomalo apokaliptičnim vizualima sjajno snimljenih od strane odličnog Šime Eškinje.“ Izjavila je Miranda Viđak o samoj kampanji.

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 6

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 7

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 8

Brend Moodytwin dizajnerica Miranda Viđak osnovala je 2009. godine u Los Angelesu. Ideja joj je bila osmisliti brend pomalo mračnog, alternativnog i dekonstruiranog tona zacinjenog Hollywoodskom street opuštencijom. Minimalizam boja, detalja i kroja, ali sa upečatljivim porukama.Miranda Viđak rođena je u Splitu, u Zagrebu je studirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, te na Fashion Institute of Technology u New Yorku, koji je pohađao i slavni Calvin Klein.

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 10

 modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 11

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 12

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 15

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 16

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 18

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 20

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 21

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 24

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 25

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 27

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 29

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 31

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 32

modytwin purify miranda vidjak sime eskinja 33

We have 323 guests and no members online