1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Maxers JeansKristina i Marko za Maxers JeansPre par nedelja sam uradio stajling za Maxers katalog. Moj prvi katalog! Posle par godina jako je prijala saradnja sa fotografom Nikolom Ilićem jer smo već radili zajedno za CKM nekoliko editorijala i to jako zapaženih. Pored njega ekipu su činili i Điki (šminka, frizura),  Slađa Radulović i modeli iz agencije Stage ( Aleksandra, Kaća, Kristina, Nemanja i Marko) sve pohvale i njoj i njima, vrlo profesionalno i što bi se reklo na nivou urađena kompletna priča koja se bavila mladalačkom sobom i zabavom u njoj. Mnoštvo rekvizita , gramofon, kasetofon, posteri,ploče, disko kugle, dočarali su atmosferu 80-ih,  iako smo slušali house svo vreme snimanja. Maxers kao veoma ozbiljan domaći brend sa ozbiljnom kolekcijom za proleće leto sigurno će biti nešto što ćete rado oblačiti, pogotovo inspirisani ovim katalogom.


KaćaKaća i Nemanja za Maxers jeansNemanjaAleksandra i NemanjaSvake sezone MAXERS kolekcije su okrenute ka dzinsu koja sluzi kao osnov, dok funkcionalni dodatci i autenticni detalji daju snazan osecaj identiteta.

Maxers jeansKristina i Aleksandra za Maxers JeansMarko AndrićKaća

Pomerajuci granice karakteristicnim dizajnom kvalitetnih i konkurantnih proizvoda, MAXERS se razvija i dovodi do proboja brenda na najrazlicitija trzista u regionu.

Maxers jeansn1214317265_30371444_4828548n1214317265_30371758_2880091Maxers jeansMaxers jeans
Danas MAXERS je pris
utan u 5 zemalja, u 51 multibrend radnji, svojih ekskluzivnih prodajnih objekata ima 5, od kojih je najnoviji u srcu Beograda, Terazije 38.
MAXERS nastaje u sredistu Srbije, na rasksnici sve 4 strane sveta.

Maxers jeansMaxers jeansMaxers jeansMaxers jeansJeans je stil za sva vremena, Maxers zadrzava autenticnost, vizije Maxersa dosezu daleku buducnost, Maxers je tradicionalan i alternativan,
Maxers je brend sa pecatom!!!

Maxers jeans

We have 615 guests and no members online