Božo Vrećo - LejlijaKoliko je samo potrebno da se Duša probudi , uznemiri i da se ponovo smiri...koliko je samo potrebno da se Lepota prepozna, uhvati i da joj se prepusti...Nekada mnogo a nekada tako malo , dovoljan je jedan Vrećo Božo  koji svojom muzikom i svojim sevdahom može da ispuni i pruži baš to i Dušu i Lepotu i Lepotu i Dušu kroz reč, kroz pokret,  kroz svoj čaroban glas. Ono što će Vas sigurno zagrejati ovih zimskih dana jeste njegova nova pesma "Lejlija" čiji je i kompletan autor. Ako se se sevdah živi onda se sevdah i piše čini mi se. Sva toplota ljubavi i sva hladnoća tuge u samo par minuta ovog malog umetničkog/muzičkog video dela! 

bhr-cover3a

 

Read more: Božo Vrećo - Lejlija

TOM NOVY U BEOGRADU 5.DECEMBRA U DOMU OMLADINE

Ekscentričan, hedonista, u pozitivnom smislu nepredvidiv i kako voli sam sebe da naziva “nestašno dete plesne muzičke scene “  Tom Novy , najpopularniji Nemački DJ i producent house scene sa internacionalnim uspehom nastupiće u Domu omladine 5.decembra u okviru NEON RAVE događaja. Neon Rave je mesečni muzički događaj, lociran u Beogradu, koji će predstaviti najveće zvezde svetske DJ elektro i house scene u konceptu koji čine spoj hip prostora i specijalnih svetlosnih efekata, što je ujedno i zaštitni znak ovog koncepta. Tom Novy uspešnu karijeru gradi od 1995.godine kad je objavio svoj prvi hit singl “ I House you “. Slede lokalni i međunarodni hitovi : “ Superstar”, “I Rock”, “Pumpin”, i prvi album “My Definition” (2001). Singl “Take It” je proglašen za pesmu koja se najviše emitovala na radio stanicama 2004.godine. Krajem 2005.godine sa singlom “Your Body” osvaja top liste širom sveta i postaje jedan od najpopularnijih Nemačkih izvođača. Otavlja trag radeći i za druge muzičare kao što su Backstreet Boys, Jimmy Sommerville, Joachim Deutschland, Rosenstolz, čak i za druge DJeve-  Thomilla, Moonbootica, Sander Kleinberg and Erick Morillo. Ima mnogo razloga zašto je Tomu data čast da bude prvi Nemački DJ koji je kreirao miks kompilaciju za legendarni britanski “Global Underground" Label. Štaviše njegova “chillout” CD serija “Ocean Drive Hotel Ibiza" uspešno prolazi zauzimajući visoke pozicije na iTunes listama. 2011.godine objavljuje album sa najvećim hitovima "Retrospective" I ponovo osvaja top liste, kao i himnu za NATURE ONE “Underground People". “ Radujem se dolasku u Beograd, koji mi je ostao u divnom sećanju, posebno prelepe devojke i vrhunska hrana. Znam da imate odlične DJeve, fantastičan noćni život koji se prepričava i jedva čekam da se družimo. Siguran sam da ćemo se divno provesti i plesati do zore “ izjavio je Tom Novy koji sa nestrpljenjem čeka dolazak u Beograd. Podršku Tomu će pružiti DJ Oysha, najtraženiji domaći DJ koji je nastupao  u svim klubovima u gradu i širom Srbije uz mnogobrojne poznate svetske DJeve. To je još jedan znak da vas čeka odlična zabava. Karte u predprodaji po ceni od 800 din se  mogu kupiti na blagajni Doma omladine kao i na svim Eventim prodajnim mestima.

 

Tom Novy foto 1

 

Read more: TOM NOVY U BEOGRADU 5.DECEMBRA U DOMU OMLADINE

“MAD IN BELGRADE” POČINJE DANAS U PARKU KOD MUZEJA SAVREMENE UMETNOSTI!

Sve je spremno za veliki humanitarni događaj i festival MAD in Belgrade, koji danas počinje u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu! Festivalske kapije otvaraju se tačno u podne, a MAD i Fond B92 obezbedili su besplatan ulaz do 18h za sve one koji sa sobom donesu paket dečijih pelena. Festival MAD in Belgrade će i sav prihod od ulaznica od prvog dana festivala uplatiti za pomoć nastradalima u poplavama. Spektakularne bine, lavirint, lude skulpture, bogat muzički program i najbolje ozvučenje na svetu – sve to mogu da očekuju oni koji danas odluče da dođu u park kod Muzeja savremene umetnosti! Zeka Riki, koji je u martu uveseljavao Beograđane na Trgu Nikole Pašića, danas će se probuditi u parku zajedno sa novom instalacijom Florentijna Hofmana, posebno kreiranom za Beograd i njegove žitelje. U pitanju je 15 metara visoka skulptura narandžastog medveda Belgrade Bear, koja će naredna dva dana provesti u centru lavirinta i Labytinth bine. Na ovoj bini u nedelju će program prenositi čuveni Boiler Room, a priliku da domaću scenu predstave svetu imaće Marko Nastić, Tijana T, Jackie Dagger & Feloneezy, Dejan Milićević, Schwabe & DJ Brka, Vlada Janjić, X-Coast Live i 33.10.3402. Centar dešavanja ipak će biti Mad Dog i Crazy Rabbit bina, dve spektakularne građevine posebno dizajnirane za MAD, na kojima će tokom dva dana nastupiti veliki broj izvođača domaće i inostrane scene. Akrobate Beba Dobrković i trupa Ludifico izvešće svoju humanitarnu tačku danas u 18h na festivalskoj lokaciji.

Florentijn Hofman meda

Read more: “MAD IN BELGRADE” POČINJE DANAS U PARKU KOD MUZEJA SAVREMENE UMETNOSTI!

ZVEZDA MAD IN BELGRADE FESTIVALA NENEH CHERRY VIDEO PORUKOM POZVALA NA POMOĆ!
Zvezda predstojećeg MAD in Belgrade festivala Neneh Cherry uputila je video poruku podrške ugroženima od poplava u kojoj apeluje na sve ljude dobre volje da učine šta mogu za one kojima je pomoć najpotrebnija. Pevačica će na festivalu nastupiti u subotu od 22 časa.“Pozdrav dobri ljudi, moje ime je Nene Čeri i ove subote nastupam na MAD festivalu. Pozivam sve divne ljude da učine sve što je potrebno, bilo da je to volontiranje ili doniranje odeće i novca” – poručila je Neneh.Sve veći broj izvođača koji će 24. i 25. maja nastupiti na festivalu MAD in Belgrade pridružuje se akciji, među kojima i finski muzičar Jimi Tenor i irski festival Celtronic.  Podsećamo – sve prihode od ulaznica za prvi dan festivala, MAD in Belgrade koji će se održati 24. i 25. maja u Parku kod Muzeja savremene umetnosti, uplatiće na račun za pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji. U svetlu događaja koji su prethodnih dana zadesili naše sugrađane iz Obrenovca i drugih gradova i mesta u Srbiji, publika i organizatori festivala će na ovaj način dati svoj doprinos za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Neneh Cherry

 

Read more: ZVEZDA MAD IN BELGRADE FESTIVALA NENEH CHERRY VIDEO PORUKOM POZVALA NA POMOĆ!

We have 100 guests and no members online