1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ovih dana ne samo grad Beograd već i Beogradski izlozi dobiće neki novi izgled a ono što vas očekuje i na šta ćete naleteti ovih dana gledajući u beigradske izloge je prava eksplozija kreativnosti i umetnosti nastalih baš ovde i to od ljudi koji žive tu negde pored nas. Urbanlook Vam predstavlja : ANDROID FASHION / A CUT ABOVE design, konstrukcija i postavka: arhitekta Vladimir Paripović Lokacija: izlog AMC butika, Kralja Milana 4, Beograd  za BDW (Belgrade Design Week) 2011/ 100% FUTURE SERBIA . Više na:  http://www.belgradedesignweek.com/.

ANDROID FASHION / A CUT ABOVE by Vladimir Paripović


100 izloga 100 dizajnera = BDW 100% FUTURE SERBIA, gde se najbolji novi srpski dizajn nalazi u izlozima širom Beograda. U zemlji koja nema prepoznatljivu "industriju dizajna" organizatori BDW su odlučili da organizuju još jedan "kreativni festival" sa medjunarodnom konferencijom BUDUĆNOST NA KVADRAT kao glavnim segmentom. Istovremeno, 2011.godina označava debi novog projekta tima BDW, a to je 100% FUTURE SERBIA, koji će predstaviti 100 vrhunskih srpskih dizajnera (Vladimir Paripoivć, Flora Goticelli, Marko Janković ex 187, Antipod studio, Dragana Ognjenović, Braća Burazeri, Irena Kilibarda, i mnogi drugi) u 100 izloga u centru grada, kao jedinstvena izložba dizajna koji Beogradjani nikada na ovaj način nisu doživeli.
Zainteresovani i slučajni prolaznici mogu da pogledaju izložene radove usput tokom šetnje od Slavije do Kalemegdana. Beogradska nedelja dizajna projektom 100% FUTURE SERBIA pruža podršku domaćem dizajnu, a specifičnim pozicioniranjem u beogradskim izlozima daje podršku nacionalnoj trgovini i horeći u vremenu krize, fokusirajući pažnju medija, institucija i javnosti nedelju dana na sve vidove kreativnih industija.
Beogradski mladi arhitekta Vladimir Paripović, svoj dizajnerski doprinos je dao u vidu instalacije ANDROID FASHION / A CUT ABOVE, u izlogu modne kuće AMC u srcu grada, čime je još jednom na vrlo sebi svojstven način povezao arhitektutu i modu kroz prizmu konstrukcije, detalja i kreativnih rešenja.
Nakon i više nego uspešnog dizajna enterijera za modnu kuću AMC, postavkom ANDROIDA pokazuje svoja delikatna rešenja upotrebom papira gde se totalna jednostavnost ogleda u kombinaciji sečenog papira i transparentnog tekstila.
Papir se infiltrirao u svet lepote. Pruža izvanredne mogućnosti u osmišljavanju forme. U kombinaciji sa tekstilom, daje izvanredne detalje, i konstukrivne elemente.


ANDROID FASHION / A CUT ABOVE by Vladimir ParipovićANDROID FASHION / A CUT ABOVE by Vladimir Paripović
ANDROID FASHION / A CUT ABOVE by Vladimir Paripović
ANDROID FASHION / A CUT ABOVE by Vladimir ParipovićANDROID FASHION / A CUT ABOVE by Vladimir Paripović
vp7

We have 225 guests and no members online