1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
U periodu od 01. do 14. juna u concept butiku Pierre Premier i prodajnom salonu Kare u prodaji će biti limitirana kolekcija Pierre Premier&Ringeraja ogrlica, njihova cena iznosi simboličnih 1.000 dinara, a sva sredstva prikupljena od prodaje biće poklonjena domu za nezbrinutu decu „Jovan Jovanović Zmaj“. Početak, ove već sada tradicionalne, akcije obeležen je svečanim koktelom 01. juna na Međunarodni dan deteta. Veliki broj Beograđana i Beograđanki od stila rado se odazvao pozivu. Prisutnima su se ispred Pierre Premiera obratile Ekaterina Petukhova i Ania Nebrenchina, ali i predstavnica doma „Jovan Jovanović Zmaj“ Hristina Brđović, kao i poznata glumica Vjera Mujović.

ogrlica
Ekaterina i Ania zahvalile su se na nesebičnoj podršci svim ljudima dobre volje i otkrile da je sledeće godine u planu da se ova akcija podigne na međunarodni nivo. Vjera Mujović efektni govor završila je citatom: „dete bez roditelja je kao raskrsnica bez putokaza“.
Gosti među kojima su bili Duška Jovanić, Maja Uzelac, Miloš Nadaždin, Tijana Todorović, Ašok Murti i Filip Maksimović bili su oduševljeni kako inicijativom da se pomogne onima manje srećnim, tako i samim dizajnom ogrlice koji je zajedničko delo kreativne direktorke Pierre Premiera Anie Nebrenchine i Ringeraja nakita iza koga stoje arhitekte Marina Arnaut i Aleksandra Stančić.

Dobrotvorna akcija nastavlja se 05. juna workshopom u samom domu, dok će 14. juna distributerska kuća MCF organizovati posebnu bioskopsku projekciju za štićenike doma kada će se i objaviti koliko je novca skupljeno.

ekaterina_ania_i_vjera

We have 471 guests and no members online