1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Claus Porto “Claus Porto” je najstarija i najprestižnija fabrika za pravljenje sapuna u Portugalu, osnovana 1887. godine od strane dva čuvena hemičara, Ferdinanda Klausa i Žorža Švedera. Zajedno su stvorili bazu za ono što će postati jedna od najvećih fabrika za pravljenje sapuna u istoriji ovog proizvoda.
Pored toga što se u proizvodnji koriste najfiniji sastojci, sva grafika i pakovanja su originalni i potiču iz arhiva kompanije. Rekonstruisane su tehnike otiskivanja i proizvodnje papira za pakovanje sapuna, korišćene pre 117 godina. Primetne i interesantne razlike u obliku ili veličini komada sapuna predstavljaju potvrdu da se svaki komad ručno pravi - od oblikovanja do presovanja…

Claus Porto Asortiman marke “Claus Porto” sadrži pene za kupanje, losione i kreme za telo, soli za kupanje i tečne sapune koji su veoma blagi i hranljivi sa 100% obogacenom biljnom formulom koji obnavljaju i toniraju vitalne elemente površinskih slojeva kože.

“Claus Porto” nudi paletu osvežavajućih mirisa koja budi čula, od voćnih do začinskih nota. Tu su muška i ženska linija sa afrodizijackim svojstvima, koji poboljšavaju raspoloženje ili jednostavno relaksiraju. Senzualni, privlačni, delikatni - zavešce vas i povesti na putovanje kroz uspomene.

„ Claus Porto „ kozmetiku možete pronaći samo u Supermarketu, konceptualnoj radnji (ul. Višnjiceva 10, Dorćol) jednom od najinteresantijih prodajnih i izložbenih multimedijalnih prostora u ovom delu Evrope !

We have 113 guests and no members online