1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Novi lanac koncept-restorana BOUTIQUE premijerno predstavlja svoju viziju moderne ishrane, bazirane na evropskoj tradiciji i aktuelnim kulinarskim novitetima – u duhu primenjene trend estetike i dinamičnog savremenog života. Ljudi koji upoznaju ovaj restoran očekuju najbolje i neće otići razočarani. BOUTIQUE priređuje svoje gostoprimstvo u ambijentu pažnje koje bi vam posvetio vrhunski domaćin – i to u epicentru Beograda... Očaraće vas skladno razigrani – a ujedno opuštajući enterijer -  koji odiše energijom i uzbuđenjem u koje ćete rado dovoditi svoje prijatelje – iz poslovnog ili privatnog miljea. Originalni meni restorana BOUTIQUE predstavlja kreativnu sofisticiranost u kulinarstvu, stvorenu od strane vrhunskih kuvara sa umetničkom strašću. Besprekorna usluga, uvek prijatno i odmereno osoblje i savršena kuhinja su prepoznatljivi dar kojim će vas ugostiti prvi i svaki sledeći  restoran BOUTIQUE !

Boutique foto 1

Vlada Gugl arhitekta :
"Osnovni cilj bio je da se očuva duh Beograda,da se enterijer dovede na nivo univerzalne,vremenski distancirane celine,koja bi dugi niz godina bila atraktivna posetiocima.Obzirom na poziciju lokala,dizajnom se nije težilo šoku ili efektu "na prvu loptu",već je primena boja i materijala umerenija i elegantnija u odnosu na trenutno vladajuće BG trendove".
"Eklekticizam je prisutan u simbiozi klasičnih i netradicionalnih obrada i materijala,dok su HI-TEC momenti gotovo potpuno zaobiđeni kao nepotrebni.Mondijalistički detalji su prisutni u lako prepoznatljivim ART momentima,što je jedini ustupak trenutnim dizajn trendovima".
"Drugačiji,svež,ugostiteljski objekat-pravi Boutique caffe & restaurant".

  DJT0601 Boutique net

Boutique foto 2

Boutique foto 3

Boutique foto 4

Boutique foto 5

Boutique foto 6

We have 75 guests and no members online