1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)


Elementmsg-123338156655-3Usporite. Isključite se iz stresova svakodnevnog života.Uključite se u kreativnu energiju grada. Budite u svom elementu bilo gde. Predstavljamo Hugo Element – novi miris za muškarce od HUGO-s čije je lansiranje u januaru 2009. Oličavajući kreativnu i inspirativnu energiju grada, ovaj dinamični, muževni miris stvoren je za urbanog putnika koji živi i diše u gradu. Predstavljen Jonathanom Rhysom Meyersom u njegovoj trećoj kampanji za HUGO mirise, HUGO Element je miris za muškarca koji smatra grad za svoju oazu; za svoje urbano igralište. Grad je njegov izvor života; HUGO Element je njegov miris.

Za HUGO Element muškarca, život znači usporavanje i prepuštanje iskustvima koje donosi grad – uključujući se u pozitivne kreativne elemente grada, on se oslobađa stresova modernog života; on je u svom elementu – bilo gde. HUGO Element muškarac se oseća kreativno obogaćenim i inspirisanim gradom – zauzvrat, on udahnjuje novi život gradu dok se kreće kroz njega, inspirišući sve koje sretne na tom putu. On jednostavno zna kako da se kreće gradom i gde da nađe njegove kreativne elemente.

jonathan-rhys-meyers-hugo-boss-element-ad-02Lice mirisa i glumac Jonathan Rhys Meyers   kaže, „Kao i HUGO Element muškarac, i ja sam rođeni gradski momak. Urbano okruženje mi je nekako poznato tako da, koji god grad da posetim, nekako instinktivno uspem da se snađem u njemu. Grad je izvor života za HUGO Element muškarca; on oblikuje i definiše grad na sopstveni bestidan način. Želeo bih da mislim da sam i ja takav“.
Miris
Kao svež, moderan i muževan miris, HUGO Element je stvoren za urbanog putnika koji posmatra grad kao svoj izvor života. Kreiran da oživi Vašu kreativnu energiju, miris je insirisan energijom četiri elementa. Kreativni početak je bio mirisna interpretacija komada granita koga oblikuju direktni efekti svih elemenata – stvoren iz Vatre, postaje deo Zemlje, troše ga Vazduh i Voda.
Ovaj snažni prizor oživljava se u vidu mirisa tako što održava ravnotežu između četiri ključna olfaktorna lica: Sastojke u Gornjim notama predvodi čuveni sintetički materijal kalon koji predstavlja Vodeni element.Sastojcima u Srednjim notama upravljaju sveže, začinjene note đumbira i korijandera koje predstavljaju Vatreni element.Sastojcima u Donjim notama energiju ulivaju drvenaste note, posebno kedrovina koja predstavlja Zemljani element.
Pakovanje, kao interpretacija boce sa kiseonikom, predstavlja Vazdušni element koji sve okružuje.
6a00d8341c508b53ef00e54f3bb70b8834-800wiSa nagoveštajem HUGO stila, HUGO Element Vas inspiriše da budete u svom elementu.
„Kao što je slučaj sa svim HUGO mirisima, mislim da HUGO Element miriše na određeni stil života – na veoma urbani stil života u kojem Vas kreativnost okružuje sa svih strana, gde god da krenete. Sviđa mi se činjenica da je miris ujedno svež i začinjen, dok ga nagoveštaj drvenastih nota čini muževnim i elegantnim. To je miris koji odiše dobrim karakterom i pozitivnošću – i ima potpunog smisla,“ kaže Jonathan Rhys Meyers.
Bočica i pakovanje
Kao što je slučaj sa svim HUGO mirisima, HUGO Element bočica je interpretacija predmeta stila – u ovom slučaju bočice sa kiseonikom, dizajnirane u duhu sa HUGO-vim zaštitnim nepoštovanjem. Na isti način na koji bočica sa kiseonikom prilikom ronjenja omogućava otkrivanje misterioznog sveta koji živi u dubinama, HUGO Element omogućava urbanom putniku da se kreće gradom i crpi inspiraciju iz svih njegovih kreativnih elemenata. Takva je bila inspiracija za jedinstvenu HUGO Element bočicu – bočica sa kiseonikom namenjena gradskom životu.
Kada du ga upitali šta misli o bočici, Jonathan Rhys Meyers je odgovorio, „Sviđa mi se činjenica da je bočica inspirisana bocom sa kiseonikom. Veoma je jedinstvena i za mene simbolizuje oživljavanje pozitivne energije, na isti način na koji grad puni moje baterije.”

Cena ovog parfema je oko 4.000 din 40 ml, a možete ga pronaći u svim boljim parfimerijama!

 

We have 115 guests and no members online