1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Slavimir StojanovićStories03.marta u galeriji Supermarketa otvorena  je autorska izložba STORIES dizajnera Slavimira Stojanovića. On je naš istaknuti dizajner,koji je  višestruko nagrađivan u svetu. Između ostalog, uvršten u izbor New Masters of Design for the Next Century, od strane  poznate američke izdavačke kuće Rockport. Osnivač je kreativne agencije Futro, sa sedištem u Beogradu. www.slavimirstojanovic.com IzložbaStories
Izložba u Supermarketu nosi naziv Stories.
Predstavlja intimne kratke ilustrovane priče, koje su plod ličnih iskustava u privatnom  ali i poslovnom životu autora. Zbog mnogobrojnih komercijalnih projekata proizvedenih u skoro 25 godina dugoj dizajnerskoj karijeri, došlo je do taloženja viška kreativnog materijala kao nuspojave. Vremenom, ova nuspojava prerasla je u artikulisani projekat koji kombinuje ilustraciju, pisanje, slikarstvo i grafiku.
Na izložbi je izloženo 10 eksponata, akrilika na platnu 100x140cm. Uz to će biti predstavljena serija grafika, 5 formata 48x66cm, 5 formata 33x45cm, kao i tri kompleta od po 10 razglednica.
Izložba je prodajnog karaktera i traje do 17.marta.
Prošetajte do Supermarketa u Višnjićevoj 10 i pogledajte STORIES!

We have 420 guests and no members online