1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Iz SOFI radionice sapuna jedna sasvim nova i osvežavajuća priča idelana kako za Vas tako i za poklon za nadolazeće praznike. Prirodni dezodoransi kao nešto jedinstveno i drugačije , nežno, sveže i prihvatljivo za svaku kožu ali i za svaki istančan ukus kada su prirodni mirisi u pitanju! Birajte , istražujte i sebe osvežite pačulijem , bergamotom, sandalom, limunovom travom i žalfijom!
DSC 0313a

Pačuli i Bergamot

Etarsko ulje pačulija karakterističnog mirisa na kamfor, ima antimikrobno i antiseptičko delovanje. Podstiče regeneraciju kože,umiruje je i vlaži. Et ulje Bergamot slatkastog i voćnog mirisa sa cvetnom primesom deluje antiseptično. D-pantenol multiaktivna supstanca, hidratiše, umiruje, sprečava iritacije. Ima važnu ulogu u procesu regeneracije kože, održava prirodnu vlažnost, mekoću i elastičnost kože. Alantoin regeneriše epitel. Glicerin povećava
vlažnost i glatkost kože. Preporučena cena: 528 din

Sandal
Etarko ulje Sandala stabilnog, egzotičnog i prijatnog mirisa deluje antiseptično, neguje dehidriranu, nadraženu i upaljenu i ispucali kožu. Aromaterapeuti ga preporučuju za smanjenje nervne napetosti u slučaju depresije i stresa. Koristi se kao afrodizijak. Etarsko ulje pačulija karakterističnog mirisa na kamfor, ima antimikrobno i antiseptičko delovanje. Podstiče regeneraciju kože, umiruje je i vlaži. Etarsko ulje lavande deluje dezifekciono, antiseptično. Etarsko ulje Ilang Ilang deluje antiseptički, smiruje crvenilo i upale na koži. . D-pantenol multiaktivna supstanca, hidratiše, umiruje, sprečava iritacije. Ima važnu ulogu u procesu regeneracije kože, održava prirodnu vlažnost, mekoću i elastičnost kože. Alantoin regeneriše epitel. Glicerin povećava vlažnost i glatkost kože.

LIMUNOVA TRAVA I ŽALFIJA
Etarsko ulje limunove trave deluje osvežavajuće i antiseptično.Etarsko ulje žalfije koristi se kod prekomernog znojenja, osvežava i dezodoriše. Etarsko ulje lavande deluje dezifekciono, antiseptično. D-pantenol multiaktivna supstanca, hidratiše, umiruje, sprečava iritacije. Ima važnu ulogu u procesu regeneracije kože, održava prirodnu vlažnost, mekoću i elastičnost kože. Alantoin regeneriše epitel. Glicerin povećava vlažnost i glatkost kože.

We have 116 guests and no members online