1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
KeriSamantaSnimanje drugog nastavka, svima nam omiljenog filma SEX AND THE CITY je u punom jeku. Film je ponovo okupio Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Sintia Nixon i Kristin Davis, poznate i kao Carrie, Samantha, Miranda i Sharlot. Patricia Field brine da odeća koju nose glavne glumice bude isto toliko bitna kao i likovi koji je nose. Iako filmska kuća Warner Bros preduzima sve mere kako se ne bi saznala radnja filma, neke informacije su procurele. Tako se Samantha i Miranda suočavaju sa ozbiljnim finansijskim problemima. Zverka doživljava finansijki krah i putuje u London, ne bi li zaradio nešto para. Keri se suočava sa dve stvari: da ju je Zverka prevario i da sa njim očekuje dete.
osamdeseteStanford Blatch, Carrie-n drug homoseksualac, konačno će stati na ludi kamen, gde će celu atmosferu upotpuniti Liza Minnelli, pevajući Beyonce-inu pesmu Single ladys.Priča se da bi u filmu trebale da se pojave pored Liza Minnelli, Penelope Cruz, Victoria Beckham, Katie Price i Miley Cyrus.Zanimljiv deo filma je gde se junakinje vraćaju u osamdesete pa samim tim i njihov outfit je prilagođen tom vremenu. Keri kao Madona iz Like Virgin ere a ostale...pa prosudite sami.
plakatSEX AND THE CITY stiže u svetske bioskope u maju 2010. godine. Dok svi sa nestrpljenjem iščekujemo taj dan, producenti filma su objavili plakat sa SJP u prvom planu. Na sebi ima haljinu Halston Heritage, zlatne avijator naočare Mykita&Bernard Willhelm`s Franz i ogrlicu Solange Azagury - Partridge. Ceo outfit upotpunile su zlatne Louboutinke i Chanel torbica.
Sarah je otkrila da je strašno tužna i da žali zbog snimanja drugog nastavka filma, jer je odvojena od porodice i nema dovoljno vremena za svoje bliznakinje. "Nema reči kojima mogu opisati kako je imati bliznakinje, nismo planirali dvoje dece, ali smo dvostruko blagosloveni i to je divno" , rekla je SJP.
Ne preostaje nam nista drugo, nego da strpljivo cekamo ovo filmsko i modno ostvarenje. A do tada, zadovoljimo se DVD kolekcijom ove serije i filmom iz 2008. godine.


Sanja Stojković

We have 236 guests and no members online