1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
noć knjigeknjižara Delfi Novi SadIzdavačka kuća Laguna i lanac knjižara Delfi, organizovaće 11. juna od 18 časova do ponoći veličanstven događaj pod nazivom “Noć knjige”- LMX moment. Posle izuzetno posećene prošlogodišnje manifestacije, druga Noć knjige održaće se na pet lokacija u Beogradu, a prvi put i u knjižarama Delfi u Nišu i Novom Sadu. Noć knjige, pod sloganom Budni uz knjigu,  ima za cilj da utiče na popularizaciju kulture knjige u Srbiji, približi književnost mladima i uvede moderne formate u promociju knjiga u prestonici.

Posetioci će moći da uživaju u nastupima di-džejeva i da kupuju svoje omiljene naslove po cenama nižim od 30 do 70 odsto, a uz svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni Right Guard obezbeđuje najnoviju kozmetiku za muškarce, Golden Rose žensku kozmetiku, nakit iz poslednje kolekcije daruje Blue Rose, novi Fitness Nestle med i bademi pružiće vam izvrstan ukus meda i badema u svakom fitness zrnu. Ljubiteljima pozorišta obezbedili smo ulaznice za beogradska pozorišta, dok ljubiteljima kuglanja besplatne termine daruje Kolosej. Tokom večeri, posetioci će moći da  degustiraju peciva novog austrijskog brenda Roggenart i da uživaju u Chino ledenoj kafi.
Prijatelj Noći knjige je EFG banka, koja će predstaviti svoju humanitarnu karticu Hrabro srce.
U svakoj knjižari očekuju vas i poznati voditelji – domaćini, kao i specijalni gosti iz sveta književnosti, muzike, glume, novinarstva.

We have 364 guests and no members online