Indie British look za svaki dan!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
the-killersVerujem da vam se zima svima smučila, debeli kaputi, jakne, promrzlost prstiju, mnogo velikih, grubih komada garderobe koje morate da nosite na sebi... Nikada se nisam više radovao proleću kao sada... A za proleće se najavljuje kao jedan od hit trendova ''indie british''. Vrlo jednostavan  pristupačan svima, a kao inspiracija mnogi indie brit bendovi osamdesetih, devedesetih ali i današnji. Zapamtite - bez previše boja. Komadi koji pripadaju ovakvom izgledu:


skinny jeansindie brit lookmantilnaočare


Blejzer/Sako - vanvremenski komad odeće koji svaki muškarac mora da ima.Bez obzira da li volite ili ne ovo je must have komad kakv možete pronaći i u second handu ali i na trenutnim rasprodajama.


klasičan sakotregeriklasik cipeletorbaMantil - deo odeće koji je poslednjih nekoliko vraćen u trend. Sivi ,crni ili drap - savršeni  su za proleće.
Skinny jeans - izgleda da će se još neko vreme zadržati na modnoj sceni. Ovakve farke će savršeno upotpuniti vaš Indie look.
Chino pantalones - dobra zamena za jeans. Ali ne preširoke i u boji koja će se uklapati.
Pleteni džemperi - topao komad odeće koji. Moćete ih nositi kako preko tako i  ispod sakoa/mantila.
Casual Majice - Polu formalni Oxford stil. Izaberite one pastelnih boja. Preporučujem one sa v izrezom ili na zakopčavanje.
Geek naočari su ono što će vam dati kompledan indie izgle
Cipele kojer prate ovaj trend su špicaste, klasičen , koledžice, mokasine....

 

 

Login

We have 124 guests and no members online