REFRESH Your Style

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
U saradnji sa Modnom Agencijom Orea http://www.orea-novisad.com/ i njihovim muškim modelima uradio sam ovaj mali savetnik kako da promenite i osvežite svoj uobičajeni stil, na koji način i kojim detaljima nešto što je klasika i obično možete učiniti modernim i drugačijim. Neke kombinacije su možda malo slobodnije nego što vi sebe možete zamisliti ali ne zaboravite moda je tu zbog nas i zato se treba beskrajno zabavljati i igrati njome! Photo : Momčilo Popov i Modna Agencija Orea! style: Srdjan Šveljo


modna agencija orea, muški modeli, urbanlook, urbanluk, srdjan sveljo, male style, man style, muška moda, muški stil,Street&Music
Street style je sve ono što možete da pronađete u svom ormaru i spojite onako kako nikada ne bi ste. Jedan dobar duks sa kapuljačom, bermude na helanke i nekoliko ogrlica ovaj put kaseta koju prave STYLEIĆ Dizajn je pravo rešenje za osveženje stila koji vam je postao pomalo dosadan!

deja_maliSpace 80s
Ako ste u stilu osamdesetih, i volite najlon pijacu, second hand shopove , buvljake, onda vaš outfit možete samo nekim detaljima učiniti kao da je iz ovog vremena. Drečave bubble gum boje, malo srebrnog i obuća koja vrišti od kolora daće vam izgled urbanog dečka koji je inspirisan osamdesetima, stripom i SF filmovima.

modna agencija orea.urbanlook, urbanluk, muška moda, muški stil, srdjan sveljo, stylist,
Evergreen
Braon,bež i oker boja su one koje mnogi ne vole jer u njiam deluju starije, podsećaju sami sebe na svoje dede , tate, ali da bi ste izbegli taj osećaj samo uz ove boje ubacite neki detalj poput majice u jačoj boji, neke upadljive marame, ili običnom rama za naočare i vaš deda stil može izgledati poptpuno mladalački i moderno.

modna_agencija_orea_model_nenad_skundric,urbanlook, urbanluk, muška moda, muški stil, srdjan sveljo, stylist,

More than Fashion
Neke svoje već postojeće stvarčice kao što je crni sako ukrasite nekim babinim broševima od cirkona, staru majicu osvežite nekim resama na merenje i imate popuno nov izgled spreman za bilo kakvo gradsko ili modno ludovanje!

konstantin_tusjak, modna agencija orea.urbanlook, urbanluk, muška moda, muški stil, srdjan sveljo, stylist,

Animal
Tigar, zebra ,leopard,piton ...uglavnom vezujemo za ženske odevne komade i modne detalje. Možda kod nas ne mogu da se nađu muški sa ovim dezenom ali jedna košulja animal dezena uz neke uske crne pantalone, ili džins uvek može izgledati šik i sexy.

modna_agencija_orea_model_zoran_konjovic_3_resize

Zimske bermude
Naravno one ne postoje ali vaše letnje bermude možete nositi i zimi preko nekih jednobojnih helanki i na duboke cipele. Sve što ide uz njih ostavljam vama da odaberete jer i za ovo treba hrabrosti!

modna_agencija_orea_model_vladimir_milicevic_06_resize
Bubble Gum
Što drečavije boje, roze , tirkiz, žuto...u kombinaciji sa džinsom podsetiće okolinu na neka prošla vremena, ali i na neki MTV style koji se i dan danas neguje kako u spotovima tako i na ulicama svetskih metropola.

modna_agencija_orea_model_norbert_konja, urbanlook, urbanluk, muška moda, muški stil, srdjan sveljo, stylist,Black and White
Jednosatvan način da vaše klasik odelo izgleda malo urbanije je da uz košulju dodate duplu mašnu. Neka jedna bude prava i crna klasična a drugu vežite od neke zanimljive trake. Uz ovakav style zanimljive su i patike . Black and White kombinacija je uvek u prednosti , ne zaboravite na to.

modnurbanlook, urbanluk, muška moda, muški stil, srdjan sveljo, stylist,  a_agencija_orea_model_denis_avdic, urbanlook, urbanluk, muška moda, muški stil, srdjan sveljo, stylist,Rock & Chic
Možda ćete sami sebi izgledati čudno u helankama , ali jedan neobičan, dug, i crn džemper sigurno će ići odlično na neke crne helanke, uz duboke cipele , i sa par detalja na glavi izgledaćete zaist Rock and Chic. Neka vas ne zbunjuje til on je za one malo hrabrije koji će ga u klubu izvaditi iz torbe i već negde po svom nahođenju zakačiti.

modna_agencija_orea_model_filip_reljic_14_resize


Romantic
Na običnu belu ili crnu košulju ako zavežete u veliku mašnu neku maminu ili babinu maramu možete dobiti zaista romantičan izgled.Preko ovoga i najobičniji džemper na kopčanje može izgledati vrlo šik.

modna_agencija_orea_model_konstantin_tusjak_05_resize


Krzno, lanci, i šljokice
Možda ne baš tipično za srpske momke ali dodavanjem samo nečeg od ova tri nabrojana vi ste savladali svaku lekciju iz stila. RINGeRAJA nakit kao što je ovaj dijamantski prsten može biti i te kako osveženje vašem stilu!

modna_agencija_orea_model_zlatko_bogdan_3_resize

Future Elegance
Doza elegancije koja se ističe krojem odela, perjem na šeširu i leptir mašnom razbijeni su nijansom onoga što je trend kao što su džins  materijal i detalji poput bedževa i resa. Sve zajedno čini pravu future eleganciju u kojoj možete da osvajate baš sve oko sebe.

modna_agencija_orea_model_vladimir_milicevic_01_resize
modna_agencija_orea_model_vladimir_milicevic_05_resize

Pepito detalj
Uz sivo ili crno odelo odličan detalj biće mašna od pepito trake, slobodno stavite i neki kačket da bi vaš izgled delovao opušteniji i manje formalan.

modna_agencija_orea_model_nenad_skundric_08_resize

Red In Black
Još jedna kombinacija koja je uvek dobitna, crveni detalj na crno, ili obična crvena košulja koja će iči ispod crnog odela može izgledati veoma elegantno, ne zaboravite kao detalj crvene čarape.

modna_agencija_orea_model_filip_reljic_12_resize


Login

We have 88 guests and no members online