1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
PompeaČetvrto veče Fashion week-a počelo je revijom POMPEA i VIKTORIJE DŽIMREVSKE.
POMPEA beachwear.Tajna Pompea No Stress koncepta je savršen spoj autentičnog dizajna i poslednjih modnih trendova. Ova atraktivna italijanska robna marka sa tradicijom dugom šesnaest godina, dospela je u sam vrh, te su njeni kostimi među pet najprodavanijih na evropskom tržistu. Pompea nam i ove sezone predstavila atraktivnu kolekciju kupaćih kostima za žene, muškarce i decu - inspirisanu najnovijim modnim trendovima - najmodernijih krojeva i dezena u aktuelnim bojama.

Pompea
PompeaPompeaViktorija DžimrevskaViktorija Džimrevska
VIKTORIJA DŽIMREVSKA – mlada dizajnerka prikazala je kolekciju pod nazivom  spring dream za proleće leto 2010 godine. Izvor inspiracije dizajnera  su romantično pastelni puderasti tonovi, poluprovidni materijali, meki nabori,  detalji sa  ružama, forma u obliku lišća, lepršavi karneri, nežni ručno heklani modeli i baušasta struktura u kojima se oseća blagi prolećni povetarac tako da podseća na prolećni san.Da bi upotpunila stajling kreatorka je dizajnirala tašne i sandale.

N FashionN FashionN FashionN Fashion

Zatim je usledila revija N FASHION koja nam je predstavila brendove: No Excess Brend je u vlasništvu holandske firme NO EXCESS Holding, i namenjen je pre svega mlađoj muškoj populaciji koji su modno osvešćeni, ali su isto tako zainteresovani da nađu dobar kvalitet za pristojnu cenu; Excessive je brend za mlade, savremene žene koje prate modu i uvek su u trendu tačno znaju šta žele i šta ih zanima; Staff Jeans ne želi da ga ljudi percipiraju samo kao džins brend, pa u svojoj paleti nudi širok izbor majica, džempera i sl.
Brend je orijentisan pre svega mlađoj publici.

Martini VestoMartini VestoMartini VestoMartini Vesto

Od 21h videli smo sve popularniji domaći brend muških odela MARTINI VESTO koji nam je predstavio liniju Martini Vesto Class, kao i linija za aktuelnu sezonu koju je kreirao Boško Jakovljević. Svaka od ovih linija okreće se širokom krugu modno osvešćenih muškaraca, od ljubitelja kvalitetnih materijala i klasike prilagođene savremenim modnim tokovima, do onih koji svoj stil grade u skladu sa najsvežijim trendovima.Takodje i grčki brend ATTRATTIVO predstavio se linijom za mlade urbane devojke koje prate trendove, uzrasta od 16-20 godina pod sloganom My other me. Karakterišu ga opuštene linije, glatke konture i dinamični kolorit. Garderoba, aksesoari, nakit i cipele čine upotpunjenu kolekciju za sve one slobodnog duha – uglavnom moderne, mlade žene kojima garderoba predstavlja smeli lični iskaz.

AttrattivoAttrattivoAttrattivoAttrattivoAttrattivo

Na kraju večeri predstvio se BATA SPASOJEVIĆ- jedan od najpopularnijih domaćih dizajnera. Redovni učesnik Beogradske nedelje mode, ovaj put nam predstavlja kolekciju za proleće/leto. Kolekcija je namenjena i muškarcima i ženama.

Bata SpasojevićBata SpasojevićBata SpasojevićBata SpasojevićBata Spasojević

TIFFANY PRODUCTION nam predstavlja – TFY – prvi srpsko-španski brend, dobitnik prestižne Bazart nagrade za najbolje stilizovanu reviju na prethodnom Fashion Week-u.  Tim kreatora, koji čine Bata Spasojević, Aleksandra Žiravac i Vladimir Savić, iz sezone u sezonu kombinuju elegantne i trendy stilove koristeći nove i prirodne materijale kako bi se kreirala savršena silueta uz maksimalnu udobnost. Predstavili su nam kolekciju za proleće/leto 2010.

TFYTFYTFYTFYTFYWe have 490 guests and no members online