1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Dsquared2Din i Den Katen -  DsquaredMladolike, očaravajuće, van svih stereotipa! Naizgled linearne, ali pune kontrasta. Svet naočara sada dobija novog protagonistu: Dsquared2 debituje sa prvom linijom naočara čiji se dizajn opire svim pravilima, po čemu ovaj brend i jeste prepoznatljiv.Dva brata blizanca, Din i Den Katen iz Kanade, jedre na talasu uspeha i sada su svoju kreativnost i stil usmerili na neizbežni modni detalj - sunčane naočare - dizajniravši kolekciju od 16 modela muških i ženskih naočara.Nadahnuće su pronašli u hip-hop kulturi 70-ih, jer je ta decenija upamćena po velikim suprotnostima i značajnim istorijskim promenama.

Naime, u njoj su se sudarile buntovne 60-te sa nagoveštajima novog doba, 1980-tih, koji su već zahvatili američku kulturu.Kontrast je osnovno obeležje celokupnog brenda Dsquared2 pa prožima i celokupnu kolekciju naočara. Svaki model je seksi, odiše stilom, opire se konformizmu i oslikava brend koji su stvorila ova dva kanadska dizajnera, tako da je svaki komad pravo umetničko delo.
Kontrast je zastupljen u obliku, dimenzijama i detaljima.
Linija muških naočara obuhvata metalne okvire u obliku “suze” ali i savršene četvrtaste okvire od acetata ukrašene zlatnim detaljima.

Ženski okviri su uglasti i široki: stakla su velika i okrugla ili mačkasta, sa notom glamura.

Boje su tople, sa primesom crvene, kornjačevine i tamno smeđe. Naravno, tu je i obavezna crna boja bez koje se nijedna linija ženskih naočara ne može zamisliti.

muški modelReklamnu kampanju za ove naočare podržali su Naomi Kembel, Linda Evanđelista i Tajson Bekfor. Oni nose neke modele koji su postali ikona stila ove sezone.
Model DQ9 za muškarce ima jasno naglašen stil i odmah upućuje na celokupan brend Dsquared2: debeli kvadratni okviri koji odišu stilom i suptilnošću. Silueta naočara podseća na sedamdesete, dok nas zlatni ukrasi vraćaju u geta gde su živeli Amerikanci afričkog porekla i gde je rođena muzika, kultura i celokupan hip-hop stil.
ženski modelMeđu ženskim okvirima, model DQ19 jeste ikona stila. Naočare punog, masivnog dizajna nosiće žena koja je odlučna i        samouverena, uživa u preterivanju a pri tom ne mora da se krije iza tamnih naočara. Metalni logo D2D u visini slepoočnica daje lični pečat i povezuje ženu koja ga nosi sa dizajnom koji je istinski Dsquared2
Naočare uskoro u prodaji u  optikama YASON u Novom Sadu  http://www.yason-optika.com/

We have 398 guests and no members online