1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)Lara-B je 2008 godine stavila tačku na kraju rečenice. Na desetogodišnjicu od izdavanja albuma prvenca se odlučila za “web” izdanje jubilarnog albuma “X” posle nekog vremena kako je odlučila da se pomeri iz centra medijskih događanja. Viđali smo je na nekim većim nastupima, scenama državnih proslava i pogodite šta ona to sada zapravo radi? Tvrdi da je morala, pre no što načini sledeće korake, završiti neke stvari koje je već dugo odlagala. I baš o tom odlaganju sutrašnjice je pisala u svom novom singlu kao i urgentnosti, da se posvetimo sadašnjem trenutku.

Lara-B photo: Mimi AntolovicLara-B photo: Mimi AntolovicLara-B photo: Mimi AntolovicLara-B photo: Mimi AntolovicLara-B photo: Mimi AntolovicLara-B photo: Mimi Antolovic
Ovog Juna, Lara dakle poziva na pažnju, na otvaranje očiju: “Planiramo, gradimo zamke na oblacima. Zaboravljamo na telo, zaboravljamo osećaje, živimo u svojoj glavi i u budućnosti. U njeno ime zaboravljamo na sadašnjost. Svoj mir odlažemo za sutra a sutra možda nikada ne dođe. U stvarnosti postoji samo sadašnjost. Sutra me možda neće biti, zato reci, gledaj, slušaj, okusi, pevaj, ljubi, oseti, zaigraj, izreci, zaplivaj, pročitaj, reaguj, odputuj, istraži, začaraj, zagrli, voli, pospremi, iskusi, odgovori, pohvali, oprosti, živi SADA,” je sumirana misao njenog novog singla.
"Pay Attention" dolazi posle skoro dve godine pauze i najavljuje novi istoimeni video spot koji potpisuju udruzeni timovi “Thenvision” i “Zvereene” Rasveta je delo “light dizajnera” Uroša Vovka, za stajling se pobrinula Danaja Vegelj,šminka Maja Šušnjara, hair styling “Salon Silva”. Nezamenjivu ulogu u snimanju su imali direktori fotografije Mimi Antolović i Matevž Paternoster.
Posetioci Kino Šiške su mogli čuti elektro verziju singla još prošle godine novembra, povodom “fashion music” koncepta “711”. Aprila je takodje nastala i verzija na slovenačkom jeziku pod imenom “Večno”. Zvuk je oblikovan od strane “SonicShapes” produkcijske grupe, konačni mix i mastering je delo Gabriela Ogrina i studija Jork iz Dekana gde Lara nastavlja snimanje svog albuma.

We have 81 guests and no members online