1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Nikada nisam razmišljao o tome da li postoji metar ,neko merilo za romantiku. REMAKE je definitivno brend , a njihova prodavnica mesto gde treba da uđete i proverite koliko ste romantični. Verujte mi ovo radi. Ako se okrenete oko sebe zbunjeni od tolike količine šarenila onda ste na pravom mestu, ako dok gledate te divne predmete poželite da ih taknete onda ima romantike u Vama. Ako se zadržite kod nekog REMAKE remek dela i osetite neku bliskost sa predmetom onda ste pravi romantik, ako Vam u stomaku nešto zaigra , jer vas je neki od predmeta  podsetio na detinjstvo i na neke lepe dane tog perioda onda  to govori o Vama kao izvornom romantiku koji nosi u sebi divne emocije, a onog trena kada se prepoznate sa nekom od ovih čarobnih stvračica i kada je uzmete u ruke i krenete sa njom kući znači da ste još uvek spremni da date ljubav, da ste beskrajno romantični i da ćete uvek činiti sretnim one koji su pored Vas.
REMAKE kao jedno vrlo  romantično poetično mesto u srcu Beograda (Čumićevo sokače) poziva Vas da oživite vaše emocije i neka nežna sećanja tako što ćete  na njihovom FB zidu http://www.facebook.com/pages/Remake/221984321561?sk=wall postavite svoju omiljenu ljubavnu pesmu, insert iz filma, napišete neki stih ili postavite neku ljubavnu romantičnu poruku, fotografiju. Najbolji post očekuje jedna prelepa REMAKE nagrada. A ovaj flajer ispod ako odnesete odštampan u njihovu prodavnicu očekuje Vas 10% popusta. Ne budite lenji zagrebite i podelite sa njima vašu romantičnu emociju.

remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich1

Remake je dizajnerski duo iz Beograda koji čine JovanaBožović i Antea Arizanović-Mutaović. Jovana, modna stilistkinja i Antea, konceptualna umetnica, počele su da sarađuju sasvim slučajno.“Pošle smo od ideje da je svaka kuća emotivni prostor u koji slažemo slike sopstvene osećajnosti”, kažeJovanaBožović. “Dizajnerskom intervencijom budimo i oživljavamo stare predmete i učitavamo im novi senzibilitet. Iako su naša dizajnerska inspiracija uglavnom postojeći predmeti na kojima kreativno intervenišemo, njima dodajemo i sasvim nove, sa novim značenjima.”

remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich2
remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich3

remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich6Dekorativne slike sa printovima životinja, slova i reči za kačenje po zidu, printovi na keramici, linijski crteži i kolaži na tanjirima, origami na bakinom tanjiru, cvetni dezeni na prerađenim ramovima, memory table u tekstilu, rezana ogledala u neobičnim formama, zavese s karnerima za kupatila... predstavljaju detalje koji stvaraju atmosferu i sklapaju slagalicu koja se zove kuća. Antea kaže: “Kuća tako za nas postaje beskrajan prostor za kreativnu intervenciju i igru. Zato je to za nas utiskivanje emocija u predmete.”


remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich7
remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich9
Remake je prošle godine otvorio i svoju radnju u Choomichu.Čumićevo sokače, zaboravljeni shopping raj iz devedesetih, nedavno su ponovo otkrili beogradski modnii i ndustrijski dizajneri i polako mu vraćaju staru slavu.Remake se svojom kreativnom filozofijom savršeno uklapa u ovaj “reciklirani” prostor, a zaboravljeni ili odbačeni predmeti postaju ne samo ponovo upotrebljivi, nego nose i neku duhovitu ili inspirativnu poruku.
Remake predmete možete naći u njihovoj prodavnici u Choomichu, Supermarketu u Višnjićevoj, a uskoro i u nekoliko prodavnica u Barseloni, Berlinu i Njujorku. Za predstojeći Dan zaljubljenih, u njihovoj radnji možete kupiti originalan poklonzasvoju “boljupolovinu” uzpopust od 10% sa flajerom koji mozete skinuti na njhovom blogu: http://remake-design.blogspot.com/remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich10
remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich11


remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich12
remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich14remake_beograd_jovana_bozovic_antea_ariyanovic_mutaovicporcelan_keramika_hand_made_urbanlook_urbanluk_choomich15

We have 429 guests and no members online